Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Running Scared

Go preporacuvam na ljubitelite na kriminalen triler, osobeno na divine:)

VMRO напиша:
Running Scared

Go preporacuvam na ljubitelite na kriminalen triler, osobeno na divine:)

Што ќе правам јас без тебе:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: ... го земам обавезно.
Него јас ја отупев денес со Human Trafficking, ама па стварно заслужува ... се искинав од плачење, се пренанервирав, се згадив ... неможев да спијам од премногу чувства измешани. Гледај го ВМРО ... 3 часа е, ама не се приметува кога поминале ...

J0ker_MKD напиша:
Sum of all fears со Morgan Freeman.. Одличен филм, кој го нема гледано најтопло го препорачувам.

Најтопло го гледавме и го препорачуваме понатаму:pipi:

Sum of all fears go gledav uste koga izleze...dobar e.

V for Vendeta. Dobra dinamika,interesen i zavodliv tek na dejstvijata,no nejasno definiran rasplet.

Running Scared и Little Fish.
Првиот е добар ... не е одличен дека ми беше некако пренасилнички со секој втор збор "fuck", но многу ми се допадна крајот во секој случај.
Вториот нема врска од животов ... нема почеток, расплет, крај ... наркомански некои забегани приказни ... незнам ни зошто трошев време да го догледам кога ми беше јасно од почеток дека е без врска:nesvest:

Последниве неколку дена се раскинав гледајки филмови.Wolf Creek-крајно растројувачки филм...The Family Stone,хм комси-комса...Life of David Gale,пети пат го гледам филмот и пак ке го гледам:)

Mission Impossible 3 - екстра, екстра!:aplauz:
Firewall - супер!:music3:
Inside Man - закон!:ojea:
Tristan & Isolde - прекрасен!!!:cry: :pipi:

Ако сте пропуштиле нешто од овие филмови, гледајте ги обавезно!

moj posledan gledan film e mision imposible
i sakam da kazu mnogo ubav film e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom