“Портокалово сивило“ и понатаму над Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата ABC
  • Време на започнување Време на започнување
Ако збориш за голем шупак од СДС на кого центарот му е толку голем па ни ќорав не може да го промаши , тогаш во право си :helou:

Кога ќе сватиш дека во Македонија ВМРО и СДСМ заедно имаат 300 000 членови (слепи подржувачи), а дека останатите се околу 1 000 000, и подршката или ја дават или не ја дават некому и некогаш, но бланко никогаш, тогаш ќе сватиш кај е центарот и каде пука АБЦ.
:pishtoldz

Ех, АВС...Нели гледаш дека тоа што го напишав е ПРАШАЊЕ (болдираното е интерпукциски знак, прашалник, и се става после прашална реченица)..Никаде не пишав дека тоа е убаво, дека е супер..Прашав само дали ќе има прегласување ако нема жалби..Едноставно само прашав, ама изгледа тебе почнаа и прашањата поинаку да ти изгледаат... ама те сваќам, уживај
ay.gif

Гледам дека е прашање,како што е и моето прашање.Или очекуваш да ти се јави председателот на изборната комисија и да ти разјасни како оди процедурата за прегласување?

Гледам дека е прашање,како што е и моето прашање.Или очекуваш да ти се јави председателот на изборната комисија и да ти разјасни како оди процедурата за прегласување?
Па би немал против...ќе го частам едно кафе, пиво...Не сме сите експерти како тебе....
cv.gif

Кога ќе сватиш дека во Македонија ВМРО и СДСМ заедно имаат 300 000 членови (слепи подржувачи), а дека останатите се околу 1 000 000, и подршката или ја дават или не ја дават некому и некогаш, но бланко никогаш, тогаш ќе сватиш кај е центарот и каде пука АБЦ.
:pishtoldz
Те видовме тебе колку не ја даваше бланко твојата поддршка , ако си адвокат пиши во потписот иако не верувам дека некој ке те ангажира , јас сум сватил одамна ама ти може си бил некаде на друго место и во друга форма

Те видовме тебе колку не ја даваше бланко твојата поддршка , ако си адвокат пиши во потписот иако не верувам дека некој ке те ангажира , јас сум сватил одамна ама ти може си бил некаде на друго место и во друга форма
Другарче, нив му е криво поради што експертизата не им излезе онаква каква што очекуваа..Жалам:toe:

Sto? ne e vistina deka eden od uslovite za EU i AJTO e zrela demokratija so demokratski i fer izbori?
Kade e fer i demokratija so pukanje? Bilo da e toa samo vo albanski ili kakvigode sela.

Ajde malku realno te molam.

Ајде де реално, зашто не добивме покана за НАТО, чим работат според демократски вредности и критериуми?

Што фајде од исполнување на било какви наложени услови кога џабе ни е се, треба малце да ги смириме “аспирациите“ и прилагодиме кон реалноста.

Се’ да исполниме, пак нема да биде доволно.

јас па мислев дека со повлекувањето на сдс од политика, ќе се повлечат и ботовите од форумите..ама ете разочарување

јас па мислев дека со повлекувањето на сдс од политика, ќе се повлечат и ботовите од форумите..ама ете разочарување

hahahha..kako mislis SDS da se povlece od politikata

sakas diktatura ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom