Porsche Cayenne vs BMW X5 vs Mercedes ML 350 vs VW Touareg 2

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување

Што би избрале?

• Porsche Cayenne

Гласови: 57 42,5%
  • BMW X5

Гласови: 42 31,3%
  • Mercedes-Benz ML350

Гласови: 23 17,2%
  • VW Touareg

Гласови: 12 9,0%

• Вкупно гласачи
    134
за мене Volkswagen Touareg V10 TDI

porscheto definitivno i mercedesot e dobar a touaregot ne mozam da go gleam edna od kolite koj najveke me nerviraat ko ke gi vidam na ulica ko traktor mi e

Порше Каен ми се најдопаѓа.

Сите се добри ама би го избрал Мерцедесот. Дизајнот му е многу добар и плус Мерцедес си е Мерцедес, машина:)

Сите џипови се убави, мислам немат промашај, сепак би го избрал поршето.

Основните мотори везе немаат со тоа што се нуди кај нас. Мењачите исто.

Иначе овде би избрал...помеѓу поршето и бемвето би се двоумел. Мерцедесот и туарегот се надвор од конкуренција.

Остај ти кај нас... Не верувам дека има некој кој ке купи Порше Каен, Туарег или Мерцедес од продавница од тука. А и ако би се нашол некој таков, сигурно нема да ја земи основната верзија :)

А иначе кај имаш да купиш туарег 2 или бемве х5 ако не у продавница?

Кај мене у колонијал само до 50.000 евра ги имаат колите.

Од каде се најдоа толку возила на нашите улици? А до пред 7 години се возеа Фичовци, 101, Југа, Лади??? А денеска едвај некое се тркала. Се знае баче, увоз, повозено 2-3 години од странство. Башка Х5 се зема за 10.000 поевтино до тука донесен во споредба со авто-салон.

Абе Dzish како можеше да не го ставиш Ку7, како може сите мотори да им се В12? Има 4.2L V8 FSI, 3.6L VR6 FSI, 4.2L V8 TDI, 3.0L V6 TDI.Дај немој вака ме вреѓаш :) Од овие тука би размислил измеѓу Мерцедесот и Поршето, сепак мислам дека би го земал Мерцедесот, кога би го имало Ку 7 у анкетава дефинитивно би го земал него ама ... јебига.

Ех, штознам зошто не го ставив и ку 7.... Инаку моделите се за Амерички пазар затоа се в12 :), а Q7 дури сега дебитираше таму.... Тогаш така ја начекав анкетата акајки по нет, па ја турив тука.

Едит: немора тоа Dzish да го пишувате на латиница... Џиш е доволно на кирилица.

dzish znam deka ljubish mercedes.
no licno ,ne mozem da mu oddoleam na touareg-ot!
neznam zoshto mnogu jako mi izgleda,no i drugite modeli se super.

Cayenne бе...Најелегантно и луксузно изглеа...+ Порше е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom