Порнич со учителка од Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За инат ќе ти пратим. 100% ќе го погледнеш.
Е па сега ако го пратиш ке го ѕирнам онака уз пат, ама има многу јаки птичици по нетов, а оваа само за тоа што е македонка, не ме интересира толку, пошто си е грдичка.

Ем уценувана ем без пари оставена ( слупшам типчето било џанкерче и оваа вадила кредит за да го финансира ) :pos:

:eek: Го финансирала за да ја ебе ! Ју кидинг ! Ноу факинг уеј ! :ROFLMAO:

А бе истото видео ли е за таа од Лисиче што кружеше низ интернетов или некое друго е?

Ова е секуларна земја, а не христијанска, и не секој се изјаснува како христијанин.
Едноставно, имаш ти проблем со жените. Ама те разбирам.
ВМРО се залага за наталитет а глеам ти си вмравка, а за проблемот со жените тоа јас си знам си ќутам и си правам, така да не можеш да изведеш валиден заклучок за мојот однос кон нив, важ=но сватив дека одобраваш порничи па посоветувај ја твојата идна ќерка да се вклучи во тој бизнис.

ВМРО се залага за наталитет а глеам ти си вмравка, а за проблемот со жените тоа јас си знам си ќутам и си правам, така да не можеш да изведеш валиден заклучок за мојот однос кон нив, важ=но сватив дека одобраваш порничи па посоветувај ја твојата идна ќерка да се вклучи во тој бизнис.

Ти не гледаш порки ?

Јас тебе те советувам никогаш да немаш никаква врска со жена. Биди хуман, и спаси ги жените од себе.
Ајде поздрав ;)

Ај нека ми прати некој, грдичка е ама од Прилеп сум ме занима што се дешава во клипов :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom