Е па сега ако го пратиш ке го ѕирнам онака уз пат, ама има многу јаки птичици по нетов, а оваа само за тоа што е македонка, не ме интересира толку, пошто си е грдичка.За инат ќе ти пратим. 100% ќе го погледнеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па сега ако го пратиш ке го ѕирнам онака уз пат, ама има многу јаки птичици по нетов, а оваа само за тоа што е македонка, не ме интересира толку, пошто си е грдичка.За инат ќе ти пратим. 100% ќе го погледнеш.
Веќе е избркана, без гајлеОдма да се избрка од работа
Ем уценувана ем без пари оставена ( слупшам типчето било џанкерче и оваа вадила кредит за да го финансира )![]()
ВМРО се залага за наталитет а глеам ти си вмравка, а за проблемот со жените тоа јас си знам си ќутам и си правам, така да не можеш да изведеш валиден заклучок за мојот однос кон нив, важ=но сватив дека одобраваш порничи па посоветувај ја твојата идна ќерка да се вклучи во тој бизнис.Ова е секуларна земја, а не христијанска, и не секој се изјаснува како христијанин.
Едноставно, имаш ти проблем со жените. Ама те разбирам.
ВМРО се залага за наталитет а глеам ти си вмравка, а за проблемот со жените тоа јас си знам си ќутам и си правам, така да не можеш да изведеш валиден заклучок за мојот однос кон нив, важ=но сватив дека одобраваш порничи па посоветувај ја твојата идна ќерка да се вклучи во тој бизнис.
И јас го барам, никако да го дај некојФала за сликата ама не фала за видео![]()
Гледам.Ти не гледаш порки ?
ВМРО се залага за наталитет а глеам ти си вмравка, а за проблемот со жените тоа јас си знам си ќутам и си правам, така да не можеш да изведеш валиден заклучок за мојот однос кон нив, важ=но сватив дека одобраваш порничи па посоветувај ја твојата идна ќерка да се вклучи во тој бизнис.
А затвараш очи коа излегува девојка?Гледам.
Бас професорка