Порнич со учителка од Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата Македонец
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
греота е жената, само да знае дека има голи слики од неа по форуми.. ме потсети у средно кога на другар една типка од школо му го пушеше(во wc у дискотека) и друг другар ги сними со моб од горе.. и набрзо цело школо го гледаше клипот лол.
Којзнае како и било на типката

Да а? А што поконкретно направила женава, каков грев починила, освен што направила погрешна проценка и имала секс со опинок кој без нејзино знаење ја снимал и ја пуштил на интернет?
А за во Саудиска Арабија и Иран ептен си во право, таму ги спастрија жените и сега е рај на земјата, секој би посакал да живее таму. Слушам луѓе од целиот свет масовно емигрирале во Иран. :icon_lol:

(y) GO TO IRAN GO TO FREEDOM ! :pipi::love:

По што е учителка?
Како да ја добијам треба да ми објасне една лекција.

По што е учителка?
Како да ја добијам треба да ми објасне една лекција.
Англиски јави се во полиција побарај и бројче сигурно имаат тие кажи дека ти е хитно ;)

Професорката од Скопје повеќе од учителката од Прилеп :)

Само да ве опоменам да не ставате фотографии од видеото и линкови до видеото. Си ги знаете правилата. Тука може да се одвива само дискусија за конкретната случка. Избришав 2-3 пораки со несоодветна содржина и доделив една опомена за членот што стави фотографија од жената.

Се моли тој што го има видеото да фрли една приватна порака накај мене :D

Се моли тој што го има видеото да фрли една приватна порака накај мене :D
Чим досега не го пратија на никој не верувам дека сега ке ти го пратат на тебе :P

греота е жената, само да знае дека има голи слики од неа по форуми.. ме потсети у средно кога на другар една типка од школо му го пушеше(во wc у дискотека) и друг другар ги сними со моб од горе.. и набрзо цело школо го гледаше клипот лол.
Којзнае како и било на типката
а да го споделеш клипот тука и ние да го гледаме?

Не се најде некој махер да го ставе видеото на некој јавен ххх сајт... :D

Жената е ментална колку за информација, има блага жичка на ретардација озбилно.
Иначе е грдичка, дебела, учителка е во основно училиште и то. Уште кога излезе нештово истиот ден, другарка нејзина не праша шо да праела, мајчинава не ни знаела дека цел фејсбук и е оптоварен со голотија, па ајде во полиција, па ајде во Дирекција за заштита на лични податоци и така натака.

Абе милијарда коментари со молби за линк во ПП...никој не кажува дали некој го добил линкот...??

Еве и јас барам. Го немам гледано сеуште.

П.С. Нема потреба од никакво гонење од работа и слично...не гледам зошто? Па, барем 50% од вас некогаш се имате снимано, а чим сте се снимиле, секогаш постои веројатност да протече видеото или сликите, сакале или не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom