Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено, мило ми е шо некои работи допреа до тебе иако не ми беше таа намерата...:P

Ти ме маѓепса толку што изгубив разум и сега се прасувам каде ми беа очите ? (вештерке една ).:tapp::D:гик:

Мило ми е шо те напумпаа дрогирашита и пијандурите со кои се закачи,нека го памтиш ова за цел живот! Дај боже да ти е само живо и здраво детето,да не тргне по исти стапки како тебе и дај боже да ти го одземе државата затоа што не си во состојба едно јајце да спржиш а не да чуваш дете :@:@:@::@@

Onaj osecaj kad si ljepsa od svih njegovih bivsi zajedno -_-
Еве на што налетав.... :pos:
--- надополнето: 16 мај 2012 во 22:53 ---
Onaj osecaj kad si ljepsa od svih njegovih bivsi zajedno -_-
Еве на што налетав.... :pos:

Фала на Господ што се куртулив од едно големо бебе што понекогаш не знае што всушност сака! Се надевам и ти посакувам од се срце никогаш во животот да не осетиш што е добар секс! Знам дека сега секогаш кога и да ме видиш ти е јасно дека направи голема грешка ама веке е касноо...

Не дека немав доволно self-esteem issues и пред тебе.
Фала ти, баш си бубрег.

оди сега ти по кеш и мотори.. нека те дрибла тој фацата.. пишува статуси дека неможе без тебе а уште првиот месец те има изварано.. такада боље што си со него xD

Убаво од тебе што ти текна башпериодов, полн депресии и трауми, баш и кога дедо ми почина, а воедно и еден близок пријател, да ми дадеш до знаење дека тоа што јас и ти сме го имале не мрднало од блиско пријателство (а сам дрвеше дека имаш друга цел). Мислам, се воодушевувам на твоиве вештини за совршен тајминг, особено кога треба да откачиш некого.

Подобро ќе беше со солна киселина да ме полиеше, барем помалку ќе болеше. Сега го уништи и тоа пријателство хипотетично што сме го имале. Наздравје.

Извини ама летај мала :tapp:

Знаеш колку е убаво што никој ништо не знае за тебе? Дури ни твоите другарки... Можеби си омажена некаде.... :) во некоја вукоебина преку границата

Веќе кренав рацето од мојата поранешна љубов.. Не го мразам воошто, не планирам да му враќам, да се замарам со него.. но само знам дека еден ден ќе му го " испопикам толку јако" што нема да знае како ќе се вика :D

Со среќа со новиот дечко во Канада без пари и без работа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom