Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Од сите девојки, "другарка" ми ја најде. Нема везе, нема да ме напраиш љубоморна, пошо за такво нешо треба да иам некакви човечки чувства. А ја ги неам.
Пријатно ебавање. Чаос.

Да почнам да те вреѓам не вреди...иако однесувањето ти беше катастрофа и иако доста ме повреди во моменти кога ми беше најтешко во животот и ми требаше за да го пребролам тој период...иако не беше таму за мене како што ја бев за тебе...засекогаш дел од мене ќе се сеќава со насмевка на сите убави моменти поминати...слушам сега си среќна со друг...епа најискрено мило ми е...се надевам среќна ќе си цел живот и со тек на време ќе сфатиш што зборев за твое добро....

Искрено не ги мразам и немам негативни чувства спрема нив. Порака до нив им пожелувам најдобро.

Фала што ми разубави дел од мојот живот

преваро една, мислев дека си се скарал со женската....
Шое, ти ја подзаборај листата на блокирани бифши на фб женската и пак проба да ме адниш...
За кој ти кур.

Касно е за сеееееееееее, не се враќам неееееееееееееее

1znxtuq.jpg

Прв роденден како женет човек. Прва година без да се јавам да ти честитам. Ќе ти заѕвонев по навика, како и секоја година, и онака веќе се слушаме само од роденден на роденден. Ќе напраевме 5-6 минути муабет за небитни ствари, и чао пријатно. Ама не, не сакам да ти ја налутам жената, имењачката моја. Или пак да ти ја разбудам ќерќичката од спиење.
Прв роденден кој ќе се праам дека сум ти го заборавила.

Нека ти е среќен овој, а и секој следен ден. Се најубаво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom