Поради инцидент откажана трибина во Струга

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
За жал во оваа наша Македонија имаме некои себични луѓе со кои сум имал прилика да разговарам и знам како размислуваат. Тие не се интересираат ни сантиметар подалеку од својот двор, се декларираат за космополити, сакаат да им е фрижидерот полн(секогаш спомнуван во дискусија), а се секогаш глуви за проблемите на своите сонародници Македонци се додека не се соочат со некој од проблемите кои ги мачат овие нивни сограѓани. Значи се се сведува повторно на неединството помеѓу нас и незаинтересираноста за добробит на својот брат-Македонец, со резонирање "ако е далеку од мене не ме интересира и додека не затропа проблемот кој го мачи мојот брат во Гостивар или Струга кај мене на врата не ме интересира".

Го знам тој тип на луѓе,просто да се чудиш како можат толку глупаво да размислуваат,но така е,кај нив важи поговорката-Мојата овца ке умре ,ама и на комшијата

Sega fraer ispadna?

Ili od denes pocna da se interesiras so zenski :pos2:

Ova nekoja finta od predavanjeto na Gerovski ke da e, i toj taka se vadel.
Ова финтава со избегнување одговор на главниот аргумент во некој пост ти е од некое предавање или?
ајт дефинитивно чао од темава.

So deca definitvno ne se srka mastenica...:)

P.S. Argumentacijata ti e na prethodnite strani, just for the record!

како Струга нема друга...а сега кај се изродите?
Уплашени за својата безбедност и видно психички потресени, се кријат и бараат од грците уште некоја нула на сметките, за да ја издржат душевната болка и силниот психо-физички притисок кои им го задаваат насилните, некултурни и букефализирани Македонци :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom