Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
12308359_10201353604639160_4643929334128458437_n.jpg

Абе кај се пишело жени ракомет :facepalm:
Жени никаков спорт не играм, стално ги избегнувам, само за ебање се, за друго незнат....
Ги играм Полска Т1+, 33 гола да дадат, прво шо ми се виде беше границата многу голема, кај можат да стигнат реков жени до толку гола, ама играат против Кина си реков овие исушени цели, ќе умрат на паркет и ај реков можи ќе стигнат до 33.
И шо се деси...
До 11 минута, Полска даде само 1 гол :tapp:
Па од тука да се собериме 7 души од форумот, 5 гола ќе му дајме за 11 минути и тоа на машката селекција на Кина не пак на жени :facepalm:
Светско било, па ај реков една да пишам од нив и ја погодив едната, абе оди таму гонете се в газ да ве ебам сите полјанки...

12359714_10205262079738446_986040640_o.jpg

само бенфика.
мислев Х дека ќе биде и се мислев, дали 1Х или Х2 и 0-3, нормално погрешниот избор...

89d74c1d5ff860bf7dddcd05af34463c.jpg

So ubo gi imav Briancon 5.5+ i Visp 5.5+,ja gi skrtnav i ja pustiv Mainz od supertip ..ti ibam malerot .

Потоп денес...:popce:
А добро реков да не форсирам,ама мораше да ги пробам тие ракометите,и ме ПРОБАА...:pos:
Ах бе,Ним немаше пораз на домашен терен цела сезона,ејјјј и денес изгубија од пацерите Данкерк...heloy:pos:
Данкерк,шо изгуби од кој стигна,денес тепа на еден од најжешките терени во ФРанција(покрај ПСЖ нормално)
Ма немој да ме јебеш бре...
Ама подобро шо не ја фатив Ним,ПСВ ќе ме ебеше...:giggle:
Ах леле,шта речи,коју послуку порати?:icon_mrgr:
Утре стриктно фудбали,нема лабаво...
Ама како тргнаа денес,прашање е дали утре ќе се смилуваат....:sneaky:

Потоп денес...:popce:
А добро реков да не форсирам,ама мораше да ги пробам тие ракометите,и ме ПРОБАА...:pos:
Ах бе,Ним немаше пораз на домашен терен цела сезона,ејјјј и денес изгубија од пацерите Данкерк...heloy:pos:
Данкерк,шо изгуби од кој стигна,денес тепа на еден од најжешките терени во ФРанција(покрај ПСЖ нормално)
Ма немој да ме јебеш бре...
Ама подобро шо не ја фатив Ним,ПСВ ќе ме ебеше...:giggle:
Ах леле,шта речи,коју послуку порати?:icon_mrgr:
Утре стриктно фудбали,нема лабаво...
Ама како тргнаа денес,прашање е дали утре ќе се смилуваат....:sneaky:

Во целата несреќа испадна среќа што сите што ги препишав од кај тебе ги ставив на едне тикет :D Ајде денес те чекам со анализи (y)

За жените барај врски со матичните гинеколози да ти кажат која кога добива, логично е кој тим има повеќе што се во циклус да има повеќе фаули и можност за пораз :ROFLMAO:

ЕБАЧИЦИТЕ милина си влегоа....
Освен Бразилските ГАЗИЊА,тие издупија работа...:цицки:
И не ми е криво толку за ливчето зошто ми беа сумљиви Бразилките а планирав да ги играм. и со право ги тргнав од комбинација,ај шо ги сменив ОК,ама зошто бре??
За РЕАЛ да ги пишам,за дрвата бре?
Барем БРАЗИЛСКИТЕ ASS-ови да ме :sekcza: немаше да ми е криво стварно,ама вака оние лигушите бе да ме дупат,ејјјј 10 утакмици немаше победа Виљареал со Реал,денес најдоа да победуваат,а пред тоа не тепаа со факинг Еибар...
Бензема,оди уби се бе кретену еден неспособен...
Абе в затвор да завршиш за тие оргиите со 15 годишни курвичиња,па тебе да те :sekcza:по француските затвори пичка ти матер дебилска....
Па не знам колку пари ми има земено тој сурато скапан овие години,ме има уништено....:ban:
Па шо треба бе да се случи да ти ебам фризурата никаква за да завршиш една ебана акција бе....
Како Реал шо ме има искинато на гости нема друга екипа на галаксијата....
img023.jpg

На друго ливче ХНК РИЈЕКА...:bravobe:
Браво бе,жените да ви ги ебам на сите од еден до последен...:tapp:
АРАП гол даде за Славен Белупо,АРАП fucking Арап,абе 500 Арапи да те ебат пичкати матер лигушко еден...
Ме отепаа викендов:shook:,по моја вина,шо форсираш бе тиквар еден,зошто бе?:shok2:кога гледаш дека не оди,шо и да пишиш завршува в канта...:sramezliv:
Така треба за тиквари ко мене...:anco:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom