Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто ги дуплираш утакмиците на различни ливчиња?

Не треба да фатам ко сум пичка..
Пишано ливчето од дома,ама не знам како во брзањето(зошто неколку минути пред 7 го пишев,а најблиску ми е Копачка)и не знам како од супер тим ми се згреши шифрата и наместо од супер тип од Копачка сум ја препишал шифрата од супер типот во Спорт Лајф:pos:(зошто двата прозори беа отворени со СУПЕР ТИП шифрите)и во брзањето за побрзо да стигнам да уплатам сум ја пишаш
И вадење на ливчето наместо Реал ГГ3+ гледам некоја индијанска утакмица од Гватемала something:shook:..
И го сторнирам нормално ливчето и ме фати паника зошто ќе ми почнеа утакмиците,барам додатокот да видам шифрата од Реал,и наместо да и речам на таа сестрата да го пушти ливчето како шо беше пишано,ГГ3+,во последен момент проработи она пацерското,лузерското во мене(по не знам кој пат губам пари без врска):гик:и наместо ГГ3+ како шо си планирав гледам за двојка 2.09:zloo:,а за ГГ3+ беше 1.93, и двојка ја стегнав,демек 1.16 повеќе,ах бе будала тешка сум:pipi:...:pos:
И еве ти двојка сега кретену еден...Со :kuracc:в раце цел викенд,да ти ебам викендот да ти ебам,годам преку 20 и кусур утакмици и банка не зеам..:pos:....
Ај шо сум будала шо играм глупи утакмици и лузерски екипи како Лузерпул:mad:,Шкендија баш сега најде да прави сензационални резултати,два гола од факинг Турново примија бе:ban:туку и од среќата си бегам и преправам во последен момент веќе пишани типови,епа нема пари за пички ко мене...:pusigo:
img010.jpg+

Attachments

• img010.jpg
    img010.jpg
    582,5 KB · Прегледи: 29
Ист стил на игра имаш ко дедо ми :D
На еден тикет ја пиши пример Базел ГГ, и уште на 3-4 други со ред на има ГГ и ако ен влези на плеќи сите 4 тикети, 100 пати му имам кажано на еден тикет ако играш голој, на другиот барај фикс, просто како компир...
А за тие пацерски екипи кај мене сум кажал, Челзи, Реал и Ливерпул никогаш на тикет, можи само да играм против нив да ги пишам да губат, иначе овие 3 тима да ги типувам за победа мало морген, ако сакаат нека играт и со с.Вардино не ги пишам :D

@Пеце @STEALTH
Не ги дуплирав намерно,случајно излегоа така ливчињата.
Никогаш не играм исти утакмици на различни ливчиња,прво правило ми е ова уште од 98ма..:гик:
Ги имав разредено сите утакмици на две ливчиња,ама "дрим-тимот"Шкендија ми го еба едното ливче уште на старт на денот,и се изнервирав и тргнав на поправен, ги препуцав сите шо останаа од тоа ливче,плус додадов од второто ливче то шо ми беше најсигурно..
Е сега зошто ја додадов и Ливерпул е главното прашање и се дуплирав кој ми е крив,си реков ќе тепаат конечно буљашите,немав коеф доволно и мораше да пуштам една со поголем коеф,е сега шо играм тикварски екипи е друго прашање...:ban:

Чекам од една данска кошарка 6 коша за 2;40мин и даваат само 5 коша .Последна секунда промашува слободно еден идиот,и тоа второто слободно.:mad:

А гостите само во 4/4 се распукаа матер им нивна.Иначе 15-17-16 коша во првите 3/4 ццц.Шут за тројка 3/26.:popce:

:sakasuste::sakasuste::sakasuste::sakasuste:

DSC_0819.JPG

За 500 денари избегаа 66 илајди за еден гол во 87ма минута.

Ок нема проблем.

Вакви глупости само на мои типови се случуваат..Гидо Пела 4-0 4-6,и тоа Гонзалез 6 гејма без многу мака му ги зеде.

Трефл Сопот 14-10,15-19..прават 17-19,и не зедоа више поен.Значи им прават 15-3 серија,а пред тоа Трефл играа многу подобро.Е тоа ти е женски спорт.Поглупи створења за спорт нема.Психички паѓаат како кула од карти.

Вакви глупости само на мои типови се случуваат..Гидо Пела 4-0 4-6,и тоа Гонзалез 6 гејма без многу мака му ги зеде.

Трефл Сопот 14-10,15-19..прават 17-19,и не зедоа више поен.Значи им прават 15-3 серија,а пред тоа Трефл играа многу подобро.Е тоа ти е женски спорт.Поглупи створења за спорт нема.Психички паѓаат како кула од карти.
20 tenisi na tiket zaebancija, ne vlegoja 19 osven Pella? Cel mec go pratev, nevozmozno, eden brejk go izgubi pravejki 3 dupli vo niza vo prviot set. Spasuvase mec topki i imase nekolku topki za tajbrejk ama niso. Za 28 500 me zezna, sepak ke ja cekagv uste Annika Beck koja igra momentalno.

Мителдојче 36 за 3/4,од кои 13 од слободни фрлања.:tapp::tapp::facepalm::facepalm::facepalm:Илјада и двеста бунари,се уплашија скроз матер им ебам ретардирана.

Ова го постирам не пошто ми е криво или з амалце ме зезна...туку пошто ниеден поен немаше во второ :ROFLMAO:

rYFtzRr.png

^Ne sum videl povreden igrac kosevi da dava.:rolleyes:[DOUBLEPOST=1447263462][/DOUBLEPOST]Бешикташ 23 коша 1/4,2/4 6 коша.Како можат вака глупави да бидат..Професионалци.:pos:

Последно уредено:
5857328aab98964d9ec4b81be069f6bf.jpg

Vi Ibam skapanicite ..eden iban gol da postignete,preku site tie sansi !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom