Сношти на поминување чкрапнав во Марбет онака на заебанција едно и сабајлево станувам да проверам и косата ми се крена.
Вејд се по список да ти ебам смрдено бе тиквар еден. Гледав до крај на прва четвртина имаше 12 поени и си реков еве еден лагано што ќе си излези...
Па капак 3 од 7 имаше слободни фрлања.
Да ти се ебат тоа колената да не заиграш уште еднаш
Потоп !!! 20 разлика изгубија дома ејјјј, ДВАЕСЕТ разлика, овие незнам зошто воопшто играат во Европа ! СРАМ е само што се претставници од Шпанија кој се европски прваци...
Баксуз последните неколку минути на Шпанија и Аргентина.
Викам не завршуваат 0-0 и двете и ставам 200 на Шпанија победува беше околу 5 коеф и Аргентина победува на 200 во 85та минута. А баш се мислев на сите 4 репрезентации да им ставам по 100ка следен гол, али замина тој воз.
Paok,katastrofalna posledna cetvrtina,ke go cekav J.Wall.
Na drugoto Perugia,prviot set imaa 4 set topki,vo 3 set imaa vodstvo duri od 4 poeni razlika,i na kraj popusija .
Krv da serat ..
ако фатам златнка рипка и ми понуди три желби ќе и кажам не мора сакам само една: сите тикети што ми се недобитни само за една сумата да ми биде исплатена... и веднаш одам да си го купам мајкрософт..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.