Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Годој Круз 1+ прво за 1300
Вандерерс 1+ прво за 1700

Преродбата продолжува, до сега викендов по една ме ебе и тоа:

Ковентри за 7000
Годој за 1300
Вандерерс за 1700
Специа за 1200
Рил за 2500

Океј е, ја нејќам да фатам некад ...ок е

8617a09a35b6eda92fba3c4fb4fa71b7.jpg

Orgryte gi pisav 1&3+,zaradi koef gi smeniv vo hendikep

Играм еден тенис во живо да тепа 2-0, го зема првиот сет, во вториот прави брејк и доаѓа на 5-4 и сервира за победа, до тој момент немаше дадено ниту една брејк топка и имаше 85% освоени поени на прв сервис, почнува гејмот со 15-00, и нормално се деси некое чудо и 5-5, и пак прави брејк 6-5 и сервира за меч, нормално пак брејк, почнува тајбрејк, поведува 1-0 со минибрејк и има два сервиса, на двата поени направи дупли грешки, и тоа беа првите во мечот и загуби 7-2, кога ке ми текне само какви глупости ми се имаат десено до сега со онлајн кладењето сам се прашувам зошто сеуште играм

Tвоја грешка е ова, Галакси секогаш се игра тим2. СЕКОГАШ.

Tвоја грешка е ова, Галакси секогаш се игра тим2. СЕКОГАШ.
јбг то е то ми ги зеде парите од раце, другиве без никаков проблем си излегоа. Моја грешка е што изиграв и таков тикет, 3 тикети имав само еден добитен (без галакси тој што ми беше), оваа недела првите 2 дена ок, средава и четвртокот ме извадоа од колосек повторно. Се надевам викенд ќе биде подобар

10681737_10153252503788438_959856340_n.jpg
Е*ем ти матер, за нецела недела три пати паѓам така на по една. Најиронично е што заврши 1-0. Кој цар сум...

Абе мрш таму и Сити и Арсенал ццццццццццццццццц
2-2&4+, 2-2&3+, 5+, три стативи ццццццццццццццццццц

Наредна сите заедно кога ќе сте во соблекувална Роналдо да доцни 15 мин. а на вас да ви влезе бомбаш самоубиец и сите да ве испрати шест стапки под земјата само Бензема да остане жив без раце и нозе и да се присетува на тој ден до крајот на неговиот мизерен живот.

Спортинг бе мамицата ваша мамина..еднаш ќе ги пишам и тогаш најдоа да не победваат, сега следната 0-3 ќе победат и дома кога ќе играат 2-0 на полувреме ќе биди семката нивна мамина..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom