Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Кербер - Плишкова
4:0 водеше Кербер првиот сет, Плишкова имаше само 1 освоен поен во цели 4 гема и успеа да го освои првио сет 7:6 и да победи во вторио 6:4.
И ај после...
Кербер се мачи со повреда у последно време, у Рим едвај одеше... Иначе мене прва ми беше пикирана за денес за играње ама ради овие околности не ја изиграв. Мада боље да ја изиграв вака ќе си останам само на Карлович психопатот. Нема везе жени, мажи ова она, треба само убаво да се следи. Еве денес пример Ковинич-Коњух 1.60 и дале за 1, а пред недела дена 6-2 6-0 ја тепаше, плус Коњух операција на рамото имаше во февруари. Ама јебига, не играм на по 100 000 уплата па да играм синглови, и нормално ја измешав со уште 3-4 на 500 уплата и мораше Карлович да тепа, т.е. Монако да се усере.

Полошо нешто од ставање пари на женски спорт нема .. Сеа ја имав Петкович 1 ем знам дека Пуин ја мачеше Шарапова минатата недела, оваа едвај извади глава против неа, ама ова денес беше комедии .. Општо денес фаворитите у тенис срање : Монако, Гарсија,Кербер,Петкович,Ишнер(имаше 5:3 у третиот сет и загуби 6:7) онаа италијанската курвичка Ѓорги ...

Денес на кој и да си ставил фаворите да тепа у тенис сеедно дали АТП и WTA, си капут..

Полошо нешто од ставање пари на женски спорт нема .. Сеа ја имав Петкович 1 ем знам дека Пуин ја мачеше Шарапова минатата недела, оваа едвај извади глава против неа, ама ова денес беше комедии .. Општо денес фаворитите у тенис срање : Монако, Гарсија,Кербер,Петкович,Ишнер(имаше 5:3 у третиот сет и загуби 6:7) онаа италијанската курвичка Ѓорги ...

Денес на кој и да си ставил фаворите да тепа у тенис сеедно дали АТП и WTA, си капут..
Денес класични киксови ти се Монако и Кербер. Од каде тоа Гарсија дека е фаворит? Исто и Иснер... За Петкович не правам муабет, распад систем е, денар не би ставил на неа, особено не против Пуиг која е одлична тенисерка.

Треба да се разликуваат подлоги, услови, форма, ранкинг и тогаш да се одреди дали некој е фаворит или мечот е горе доле изедначен.

Денес класични киксови ти се Монако и Кербер. Од каде тоа Гарсија дека е фаворит? Исто и Иснер... За Петкович не правам муабет, распад систем е, денар не би ставил на неа, особено не против Пуиг која е одлична тенисерка.

Треба да се разликуваат подлоги, услови, форма, ранкинг и тогаш да се одреди дали некој е фаворит или мечот е горе доле изедначен.

Зборам за коеф, не ме одма учи за типување на тенис.
И коа сме веќе кај Монако, оде дека до дека он 1.30 фаворит? Поголем распад систем од Петкович е.

Зборам за коеф, не ме одма учи за типување на тенис.
И коа сме веќе кај Монако, оде дека до дека он 1.30 фаворит? Поголем распад систем од Петкович е.
Па ако и дадат 1.50 на Гарсија тоа значи дека е фаворит? Иначе Монако врза две убедливи победи, плус ги објаснив причините погоре зошто требаше да тепа. Мада коа ќе размисли човек за 1.30 на него не вреди секако.

монако последно чорба е........

мене рајстер ме поздрави.

Па ако и дадат 1.50 на Гарсија тоа значи дека е фаворит? Иначе Монако врза две убедливи победи, плус ги објаснив причините погоре зошто требаше да тепа. Мада коа ќе размисли човек за 1.30 на него не вреди секако.

http://www.tennisexplorer.com/player/monaco-07099/
С
о оваа форма на Монако е фаворит денес ?
Гарсија е 11-3 на земја у 2014 со освоена Богота и 1/4 финале у Мадрид , а ја ти ја Кнап http://www.tennisexplorer.com/player/knapp/. Ај сеа кажи зашо Гарсија не е фаворит против неа ?

http://www.tennisexplorer.com/player/monaco-07099/
Со оваа форма на Монако е фаворит денес ?
Гарсија е 11-3 на земја у 2014 со освоена Богота и 1/4 финале у Мадрид , а ја ти ја Кнап http://www.tennisexplorer.com/player/knapp/. Ај сеа кажи зашо Гарсија не е фаворит против неа ?
Не се разбираме изгледа. Можеби погрешно го толкуваш зборот фаворит. Значи фаворит е некој што апла треба да победи, а Гарсија е млада тенисерка, сеуште зелена и не може човек да се потпре на неа од кладилничарски аспект. Истото важи и за Бушар која за малце ќе летнеше денес. Плус имај на ум дека од недела стартува Ролан Гарос, нека не те чудат киксови.

untitled2.png

ги играв сингл да го земат вториот сет, водство од 5-1, на 5-2 сервираа и имаа 40-15 т.е 3 меч топки, сетот заврши 5-7

Алба Берлин :mad::mad:
Кошарката, трупци едни, парите од џеб ми ги зедовте, пак бе пак 1.20 ме паѓа, нерешено завршија и после нормално на продолжение си тепаја :mad: Солидна предност 3/4 имаа околу 10тина разлика и на крај ги стигнаја :facepalm:

Eкипа која има 72 корни во 10 меча, вечерва прави само 2. Like, and fuck you среќо коцкарска!

Ги факам Partizan, Crvena dzezda, Chardy, Querrey, Tsonga,Isner и ме заебува Cvetkovska да и ебам се по ред. :mad::mad::mad:
Убаво велат не пишуви женски тенис кај баш оваа ја најдов.

Djokovic, Nadal so hendikep, Simon, Lopez 3-0 tocen rezultat i sto mi tekna grdosijata Jankovic 2-0, 1,23 koeficient da krenela dobivkata namesto 2500- da bila 2900-3000. kur da ne krenis u zivot ti ebam grdosijata! Sea ke ja dobie 6-2, 6-3 u narednite dva. Mizerija edna!

Djokovic, Nadal so hendikep, Simon, Lopez 3-0 tocen rezultat i sto mi tekna grdosijata Jankovic 2-0, 1,23 koeficient da krenela dobivkata namesto 2500- da bila 2900-3000. kur da ne krenis u zivot ti ebam grdosijata! Sea ke ja dobie 6-2, 6-3 u narednite dva. Mizerija edna!
Што коефициент беше за Лопез 3-0 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom