Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Днипро крвта скапана да ви ја ебам, глупаци едни од 2:0 на 2:2 во 95 минута :mad:

Заради кретениве имам нов документ „црна листа“, кај што тимови како Днипро ќе бидат вечно таму и нема веќе никад да бидат на мое ливче.

Гродиг - Салзбург

На судијата се женско да му ебам

Кој а гледал утакмицата знае, ја таков судија до сега немам видено, се побрка начисто незнаеше шо праве

4+ а имав и уште една че чекав за 7900

NLNZUYy.jpg

3 меч топки имаа педерите на свој сервис :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Челзи Т1 2+
Виљареал Г.Г
Андерлехт 2+ прво
Псж Т2 2+
Б. Мехенгладбах Т1 2+
Лацио 2+ прво

х40 = 3400

Да му ебам матер више се на една

d42edrKR-2aEVwSb1.jpeg

Ем парите , ем живците заради овај „талентиран “ кенгур ... на 4:4 у трет сет имаше 15:40 .. и загуби у тај брејк ..
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 16:54 ---
А вчера паѓам на Фрајбург 1x благодарение на овој морон ..

ОООоо да бог тие Норкопинг од Шведска да завршат на 18то место и аир од втора/трета/петта лига да не видат !!!!

Каков баксуз сум, кога нема да играм утакмици со висок коефициент од шпанско првенство, секогаш влегуваат. Ова коло посебно.
Во саботата Малага-Селта - 2ка, со над 4.00 коеф. не ја уплатив, 0-5 заврши.
Вечерва Билбао СП2, не ја уплатив, готова е да влезе 0-1.
:mad:

d42edrKR-2aEVwSb1.jpeg

Ем парите , ем живците заради овај „талентиран “ кенгур ... на 4:4 у трет сет имаше 15:40 .. и загуби у тај брејк ..
--- надополнето: 28 октомври 2013 во 16:54 ---
А вчера паѓам на Фрајбург 1x благодарение на овој морон ..

Едино логично објаснување е дека овој голманов ја уплатил тим2 3+ ...

Хахаха не ми се верува, 3 гола, 3 по негова вина. :facepalm: Башка капитен е, ај да речеш некое 18 годишњак е ќе разберам, ама вака... Свашта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom