Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ги чекам овие CSMS IASI GG3+, 0-2 e Моментално, и домаќините промашија 2 пенала досега, и имаат играч повеќе од 22-ра минута... :)

limerick-sligo дај мавнете некоја клетва да испадне 2 само оваа ме заебава

:facepalm::facepalm:

3TtI2wm.png

Стварно незнам што да кажам овие лече денес па само оние ме заеабаа стварно незнам што сум му згрешил толку на господ па секој ден за една, али кога го гледам постот на топче си викам ова мојото е ништо за тоа.

И повторно во рок од 15 дена ме дупи најскапата екипа ПСЖ
И повторно против полу-распаднатиот Монпеље
ЕЈЈЈ ФИНАЛЕ на куп, се игра во Парис, шеикот застанал да ги гледа а тие кутрите ПОЈМА НЕМААТ
Сиера до 45 минута мислам дека само 2 одбрани имаше а на тренерот не му ни текна дека треба да го смени голманот
И секоја чест за голманот на Монпеље, РОБИН новиот Омејер, сам ги победи
Последен пат ги редам арапиве на тикет, да им ебам нафтата и све живо и диво

Значи не ми се верува колку прост човек сум абе еден ми кажува божем дојави ми се колне во деца во се дека ќе искочат и јас кутриот 3 дена по ред го слушам и изгубив 50е за курово здравје

Значи не ми се верува колку прост човек сум абе еден ми кажува божем дојави ми се колне во деца во се дека ќе искочат и јас кутриот 3 дена по ред го слушам и изгубив 50е за курово здравје

И смотан си да ти кажам, како може да веруваш на некој од фб (претпоставувам некој од фб)

Од фб е типот да али предтоа имаше стаено дојава на зид и не стигнав да ја уплатам и искочи , еве овие 3 дена се ми кажува и јас тури по 1 бонче и тони како тотаник

Не се со сите тие Бенфика...

Добро ова со бенфика точно е или халуцинирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom