Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Реалче за 1 гол ме заеба ... поубо ич да не даваја голој али вака ги намалив од една утакмица на лифче шо заебвит на 1 гол шо заебвит :D.

Сега ги читам коментариве за Хјустон-Оклахома.
Зошто сте ги играле 2ка? Јас поштено кец си ја изгирав, не дека се фалам али кај Оклахома е повреден Вестбрук а и Хјустон не е така наивна екипа не ги изгуби сите 3 меча до сега убедливо па и овој да го изгуби.

Клиперс комедија од екипа,никад прва рунда да не поминат,неспособни !!!!!!

Убија ме по една секој ебан ден ... понеделнико само на Оклахома 2јка , вторнико само на Чикаго хокејо, вчера само на Монтереј 0-2 гола ... 4:2 завршија да ги ебам , а скоро секоја утакмица им оде 0-2 гола ...

На најмалиот коеф .. 1.50 :eek::place:
DSCF3063.JPG

besilka.jpg

E што да се каже... Да чекаш утакмица 4+, а уште од прво полувреме да има 3 гола, и цело второ, ништо... И црвен картон добија домаќините... Не вреди...

Жалам што не изиграв.. Едноставно немав време... Ќе пробував Бенфика гг прво.. Ќе ја пробував 3-1 точен и двете ќе ги пробував прелаз...

Се ќе беше успешно освен едниот прелаз... Јбг тоа е...

Има дана за мегдана :)))

ГГ ја чекам . А завршва 7:0 .. Не се ни сеќавам која беше. Газ стпопанкик :facepalm:

Која сум јас ретарда ова не е можно. Стварно не знам со кој ум играм женски тенис. Никулеску да ти ебам се по список, Велигден да не го дочекаш. Се мислев меѓу неа и Воландри и нормално дека ќе го изберам полошото решение. Од ова жениве никој аир не видел.

7b90Re7.png

Камбур за 5500, копуков тенис за 90 евра.

Имав и еден многу добар систем изиграно ама ме заеба во стуб Менхенгладбах 1x

7b90Re7.png

Камбур за 5500, копуков тенис за 90 евра.

Имав и еден многу добар систем изиграно ама ме заеба во стуб Менхенгладбах 1x

Не се жали... :))

Молчи , убо ти тргна денеска :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom