Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Нотингем Форест, да си скапете у Чемпионшип! Кардиф цела лига ја почастија со по некој бод, денеска мораше да победат, да паднам на двојна шанса.

Колчестер да отпаднете мајката да ви ја ебам, апсолутно непотребни им се бодовите на Нотс Каунти а тие ја тепаат и 2рата утакмица сезонава!!!

Да цркнат сите екипи како Саутемптон кои против фаворитите играат ко да се од друга планета а се килават со посрани екипи.

Прибрам да отпаднете и вие во пакет со Колчестер!

Значи кој малер сум цццц Аз алкмар од 3-5 гола сега оние умрените утрехт два червени и цунами од голови :facepalm:

Овие Брондби 1х ги играм и губат 0 - 2, а да е тргаедијата поголема по грешка на 2 ливчиња ја имам 1х и се мислев да им кажам да ми ја тргнат од едно ливче, ама си викам ај сигурно ќе помине ова да не ги замарам на шалтер за џабе. :))) Боље да ги замарав.....

http://www.rezultati.com/utakmica/vyDqYD8J/#detalji-utakmice
Да би утрешен не го дочекале фамилијата впичка да ви ја изнаебам јас. Идиоти. Се по список да ви ебам едни умрени неможите да ги тепате дома, а последниве 2 утакмици Макаби ги отепавте со 10-15 разлика. Чума и Колера да ве фати.. Јас па идиот со 1.15 го играм, ама ајде си викам нема кај да бега, јачини се реал сезонава.

http://www.rezultati.com/utakmica/vyDqYD8J/#detalji-utakmice
Да би утрешен не го дочекале фамилијата впичка да ви ја изнаебам јас. Идиоти. Се по список да ви ебам едни умрени неможите да ги тепате дома, а последниве 2 утакмици Макаби ги отепавте со 10-15 разлика. Чума и Колера да ве фати.. Јас па идиот со 1.15 го играм, ама ајде си викам нема кај да бега, јачини се реал сезонава.
Зошто ги играш кога се први и не може да ги стигне никој , во последниве 6 дена имаат 3 утакмици изиграно значи денес мора да ги одмараат малце играчите , а гостиве се со голема желба за да влезат во плејоф , ама затоа ќе си ги играш во плејоф ако останат гостиве на 8 место :D

Зошто ги играш кога се први и не може да ги стигне никој , во последниве 6 дена имаат 3 утакмици изиграно значи денес мора да ги одмараат малце играчите , а гостиве се со голема желба за да влезат во плејоф , ама затоа ќе си ги играш во плејоф ако останат гостиве на 8 место :D
Абе не ни видов табели ни ништо, ми требаше за условот од 4 утакмици да го исполнам (со една утакмица од екстра тип) и барав некоја ваква со мал коеф. и случајно на додатокот ја видов, и си викам овие газа се пред себе се сезонава.. Би требало да е лесен 1. И воопшто не ни проверив резултат. Си ги следам другиве утакмици мислејќи дека ова е добитна уште пред да почни, и од ко завршија сите останати, отварам да видам овие и инфаркт ќе ме мавнеше. Се да му ебам

Абе не ни видов табели ни ништо, ми требаше за условот од 4 утакмици да го исполнам (со една утакмица од екстра тип) и барав некоја ваква со мал коеф. и случајно на додатокот ја видов, и си викам овие газа се пред себе се сезонава.. Би требало да е лесен 1. И воопшто не ни проверив резултат. Си ги следам другиве утакмици мислејќи дека ова е добитна уште пред да почни, и од ко завршија сите останати, отварам да видам овие и инфаркт ќе ме мавнеше. Се да му ебам

Колку пати се горев така, и од тогаш, само тим дава гол за сигурно, колко што може да се каже дека е сигурно...

Колку пати се горев така, и од тогаш, само тим дава гол за сигурно, колко што може да се каже дека е сигурно...
Ќути Брат. Минатиот викенд излегов 6 000 во плус и денеска вчера и во петокот му вратив 5000.

Јеби га,
-Манчестер 2
-Сити GG3+
-Eстудиантес 1
- Милан GG3+

Уплата 300 добивка над 6000...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom