Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Бејл, Бејл се женско дома по список :mad: Прекрасно ливче имав со 1-Х/2-Х, систем 2/8 и таман Генк израмни и сметам колку пари ќе фатам, кога овие гнасите даваат во 92-ра :facepalm:

Немој малер ме има спотерано, не знам што да правам :D У јануари им земав 7000, АМА... ракомет и кошарка ми искачаат Х...
Посебно вчера, збеснав..
scann252.jpg

scann246.jpg

scann245.jpg

scann219.jpg

scann228.jpg

Шта речи... коју поруку послати ??? :D

Ај да не се жалам прерано ама ливчето ми правеше 4.9 коеф и сакав да додадам уште еден тенис колку да испадне 5 коеф.
Сакав Дел Потро ама ај како демек Федерер посигурен и ...
Ај сепак рано е :D (и да знам дека сам сум си крив и дека заслужувам вакво нешто :D )

untitled.JPG
:tapp:
Арлес трета лига да испадните и никогаш да не влезите поќе втора се да ви ебам неписмено.

Venger да си го собереш тимот, и по завршувањето на натпреварот, сите колективно да скокнете во Темза, сосе физиотерапевти, газди, па и навивачи...

Ми заебавте ливче со Селтик фатен 7+

Киево - Палермо 2+ прво а играам...5 минута отварат Палермо 0-1 и така остана да и ебам се една шанса немаа и двата тима да му ебам ретардираниот фудбал шо го играат! :mad:

Киево - Палермо 2+ прво а играам...5 минута отварат Палермо 0-1 и така остана да и ебам се една шанса немаа и двата тима да му ебам ретардираниот фудбал шо го играат! :mad:
Мене ми е 3+ крај али и мене ќе ме заебе овие гол више не даваат.

Кој друг ако не турците :mad: У последна минута Бешикташ со играч повеќе прима гол :facepalm: :tapp:

Бешикташ со играч повеќе у 89 прима гол,:mad: се да им изнаебам !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom