Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ја пишам Рома - Јуве 3+, исто како тимови од македонска општинска лига да играат, еб*те фудбалот. :tapp:

tsNCUIi.jpg

:)

А и Јуве ќе ме заебе сеа го чекам уште тоа GG

Како што стои работава сега само Јуве двознак :tapp::tapp:.Тие и Псв 1 ми се последни за 12 богородици.:facepalm:

Ako treba do kraj na sezonata ke ja gonam Baern GG ama ke ja fatam , da vi ebam i ligata nesposobna 1 gol da ne mozhat da dadat na Baern ...SAMO NA NEA:mad: , a fativ Milan 1-1,Roma 1X itn...........................

Ako treba do kraj na sezonata ke ja gonam Baern GG ama ke ja fatam , da vi ebam i ligata nesposobna 1 gol da ne mozhat da dadat na Baern ...SAMO NA NEA:mad: , a fativ Milan 1-1,Roma 1X itn...........................
Баерн не е тим како Интер, од секаква екипа да прима голови ;) во гости има само1 гол примено;)

Баерн не е тим како Интер, од секаква екипа да прима голови ;) во гости има само1 гол примено;)
Епа баш ради тој податок ќе ја гонам до крај на сезоната ГГ, затоа што имат само 1 гол примено!

Епа баш ради тој податок ќе ја гонам до крај на сезоната ГГ, затоа што имат само 1 гол примено!
хахахахааха, океј брате ти си знаеш :)сега играме со Вердер дома, ваљда ке им дадат гол, хахаха :)

хахахахааха, океј брате ти си знаеш :)сега играме со Вердер дома, ваљда ке им дадат гол, хахаха :)

Само во гости ја бркам :) на пр. сега со Арсенал па ќе ја лупнам ГГ за инает

Само во гости ја бркам :) на пр. сега со Арсенал па ќе ја лупнам ГГ за инает
хаха :) ти си навистина смешен дечко :) али интересно е вака, да играш на инает :D
инаку не верувам дека некој ке биде способен да ја помини одбраната на Баерн од овие црепови, или помалку пак да му дадат гол на Ноер, али ке видиме :) пишај ја Манџукич повеќекратен стрелец :) хаха

Нормално, баш мене коа ќе ми текне да ја играм Рома - Јуве X2, тогаш на Тоти ќе му текне да ја бувне од 25 метра...

Со кој памет ја ставам Бордо Лион GG.........кај можат Бордо гол да им даат Лион ги отворија као паштета 4-0 :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom