Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
ОООО катанија мртвите да ви ги ебам, во С1В да испаднете да даде господ. Абе еден гол да неможело да се даде!!! Ауууу ќе се испукам у колено!

Ај да поплачам и ја малце...

6aoIj.png

Јбг

Валенсија, Лацио, Моркемб, Малага сите 1&3+ и пошо планирав да уплатам минимално, малку ми беше 50 коеф и ги направив 1-1&3+ сакајќи да ги заколам Спорт Лајф, и за 200денари да земам 23.000. Така лакомејќи по тие 23.000ден, изгубив 10.000ден чисти

Јувентус :facepalm:
Жените да ви ги ебам на цел тим !!! Скапани едни, на продолженија одма гол знаевте да дајте :mad:

Не е можно каков малер ме има фатено, 5ти тикет со ред каде ме паѓа по една :facepalm:
За викендот, во саботата Форфар ГГ3+ ме падна само 2:0 изгубија не знаеја еден гол да клат, неделата кошарката Детроит со Шарлот Х заврши, вчера Халифакс и денес на 2 тикети Јувентус :facepalm:

Не е можно каков малер ме има фатено, 5ти тикет со ред каде ме паѓа по една :facepalm:

И мене исто вака ми почна убаво годинава :) , англискиве екипи ме сотреа...денеска Челзи... пак...и со КПР и со Свонси сеа 1 и 3+ ги играм тие еден не можат да дадат лол :facepalm:

И ја го имав Челси, тим 1 2+ втора недела по ред, ни на крај памет дека нема 2 натпревара по ред дома да не дадат гол ...
"Среќа" Честер не излезе 3+ па да ги пцуев само Челси од дно на душата... Красно си предвидев дека Јуве и Севиља нема да тепаат...

39597672.jpg

Ах Бешикташ ах...бидувало ли до толку дебили да сте, да изгубите 26 разлика :eek:

Аххх Атлетико мамицата ваша ако изгубите :mad:
Ја имаше некој Реал 1? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom