Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Челзи 1 и 3+ за 7000
Њукасл т12+ за 1500 (од 2ра мин. водеа)

Јако ми почна новава годиан .... 50еур була.

Многу глуп почеток на кладилничарски план во 2013 :tapp:
Првото ливче на една, вчера пак исто на Челзи.. денеска Фреамунде таман поведува 2-1 прави црвен и 2-3 сега цц

Макаби
Каха Лаборал

п.п + 77.5 .... Ве молам видете ја втората четвртина ..... ќе се ОТРУЈАМ !!!!!!

Јас шо да кажам?! Да ти ебам среќата во 2013, кој ме проколна вака 100 пати да му се врати! Ги играм Берн-Давос 1, една од шведска лесна 2-ка, Фенербахче над 77.5 и ЦСКА под 147.5 и ја чекам последна Сарагоса кошарката 1 со хен. -8.5 и се си одеше во ред водеа 15-16 разлика и последните 5 мин тие гнасите Фуенлабрада ли како ли се викаат...ги стигнуваат море?!?!? :mad: и капак на се даваат две тројки во последните 90 сек :eek: Како ми беше мака на крај, 1000-ка ми ја зедоја да му ебам се да му ебам, шо ќе беше ова малер бе, се да излезело спротивно да ти ебам среќата. :tapp:

18533797920816 36830 срамота ..
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 20:49 ---
Кој кур само ја пишуем на темава ...само ја ли губам ? :D

Јунајтед на едно ливче го имам од 2-3 гола, на друго двојка.
Needless to say how it ended :D

18533797920816 36830 срамота ..
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 20:49 ---
Кој кур само ја пишуем на темава ...само ја ли губам ? :D
НЕ! :icon_lol:
Сега фали уште Порто на киксни и да се обесам.

Пак ја ....

Парма т1
Џенова т1

И

КАРПИ пошто следам глупости од форум ...епа кур да пушам.

пријатно.

Оооо задаре да ви ебам мајката у пичка да ви ебам, што убаво си ги заредив фудбалскиве мечеви и паѓам на единствената кошаркарска :place:
ОД КРКА ИЗГУБИЈА ДОМА мајко мила :facepalm:
Мизерии живи, од овие босиве изгубија, со само еден играч што играат.
Партизан го тепаа дома а изгубија од КРКА :facepalm:
А имаа +10 на полувреме...
Последните минути се изнауткаа тој Каштропил ми утка чисто положување, ќе имаше поени и плус слободно. Кај тоа уште и слободните ги утна. Ова ли се кошаркари бе, и од двете екипи уткаа чисти позиции, али овие од Задар ептен се посрамотија.
Одат во напад на 62-62 и добиваат две слободни. ГИ УТКААТ И ДВЕТЕ.
Оди Крка во напад на 24 секундси, прават фаул, типов ја фрла топката одс гаќи од слободно дава табла-кош и добива плус слободно. Нормално го погоди, а Задарци одма изгубија топка и на крај дури и убедливо поразени.
РЕЗИЛ! :facepalm:

Мајорка - Атл мадрид ГГи3+ .... ах пусти 3+ во последна минута Мајорка статива погодиле....:S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom