Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
МРШ Ливерпул што ќе ви менуваше еден гол да примевте?? Да уплатев да победите вие 3:0 ќе изгубевте, ах бе мизерни едни :@

Тикет 1
Ливорно гг3+
Виченца гг3+
Асколи гг3+

Тикет 2
Челзи гг3+
Асколи гг3+

Тикет 3
Тернана гг3+
Новара гг3+

Тикет 4
Челзи т2
Асколи т1

е ај сеа ?

Прво правило во кладењето, никогаш не врзувај утакмица ако не си многу сигурен во неа.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
на едно Стоук
на друго Шефилд Ј. први во англиска трета лига, пораз немаа дома, играа со последните бајги што заостануваат уште сега на пола првенство се испаднати, и од нив изгубија бе :facepalm:

на едно Стоук
на друго Шефилд Ј. први во англиска трета лига, пораз немаа дома, играа со последните бајги што заостануваат уште сега на пола првенство се испаднати, и од нив изгубија бе :facepalm:
Јас ја имав на едно Х2, на друго 2ка. Бев прилично сигурен дека ќе биди 2ка само немав ма***а да ја пишам сингл и ја врзав со Лидс ГГ3+ :tapp:.
Шефилд немаше пораз дома, Хартлепул немаше победа во гости и идеално време за 2ка.

Јас ја имав на едно Х2, на друго 2ка. Бев прилично сигурен дека ќе биди 2ка само немав ма***а да ја пишам сингл и ја врзав со Лидс ГГ3+ :tapp:.
Шефилд немаше пораз дома, Хартлепул немаше победа во гости и идеално време за 2ка.
ама па од овие босиве да изгубат... :) да ги ебам
шугаво ливче беше, од овие чопавиве лиги изнаставав колку да стаам нешто :)
Ливорно 1Х (2-2)
Сасуоло 1 (5-0)
Казабланка 1 (3-2 у 90та)
Макаби Т.А. 1 (6-2)
Белененсес 1 (2-0)
Клифтонвил 1 (2-0)

Вчера и денес тука сум во плус минимално ама на 3-4 тикети по една ме руши.
2yzeaky.png

За 1100
16s4qo.png

За 550
35jiesg.png

За 850
148tq9.png

За 750
wtd0k.png

Ако дојде оваа сабајле за 1700

Арсенал аир да не видите во новава година .. да ви ебам скапаните да не знаеле да шутнат на гол .. ако не пуштеше нога онај ќорион немаше ни гол да дает . Ова се мои најискрени желби .

Keмбриџ 3+ на едно на друго Сити од 0-2 али јебига вчера од никаде добитен на НБА индивидуален тотал на играчи само да не продолжам во овој стил по една

Јунајтед 2-2 & 3+
Арсенал 2-2 & 3+
Уплата 500 денари, добивка 6460

Со зијан ми тргна годинава. Иначе на овие Арсенал 100% им имам згрешено нешто а не ми кажуваат што:). Исто пред некој месец ми скинаа ливче со уплата 600 за 8500 кога играа со Фулам и кога Артета промаши пенал во девеесстота минута.

Малер ако те затера цел ден така ќе е и за НБА .. ги фаќам Далас 2 , Атланта 2хен -3.5 , Клиперс т2<102.5 и ја имав и Детроит - Сакраменто <197.5 и на 20 секунди до крај имаше точно 197 и овие Детроит последен напад фрлање погодија 3ка :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom