Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Тапа :(

dnz6V.png

Y5XQw.png

Сао Пауло маму ви ебам ИДИОТИ:mad:
+1:mad: ... шо ми требаше да ја гледам ... какви зицери промаши Луис Фабијано :facepalm: .. па дури и како да не сакаа да дадат гол , а овие другите најголеми инвалиди што сум ги гледал , 1 шут немаа кон гол се бранеа , а рез не им одговараше.. боже сачувај..

+1:mad: ... шо ми требаше да ја гледам ... какви зицери промаши Луис Фабијано :facepalm: .. па дури и како да не сакаа да дадат гол , а овие другите најголеми инвалиди што сум ги гледал , 1 шут немаа кон гол се бранеа , а рез не им одговараше.. боже сачувај..
Го гледав првото и таа кога ја промаши на празен гол покрај статива:facepalm:

untitled.JPG

Жената да му ја ебам на тој шо доби црвен кај Франкфурт !

газот да си го јадат овие Селолург!
Пак промашиле сто чисти шанси и пенали , племето нивно да го сменам јас. Колкави плати зимаат . едвај тепаат на отпишан тим :mad:

Живи да не останат да пцојсат ко песој се најлошо во нивните животи му посакувам да изгинат на мрвто децата вќесе да си ги видат мамата нивна да му умри се живо диво на сите во Вест Бромвич и на тој посран клуб и тренерот и сите у курав нека фатат..во банкрот да влезат господ да ги казни децата педери и лезбејки да му бидатна сите ѓубриња смрдени ..копилиња гнасни..

барем овде можам да се искажам како што треба...гнасни копилиња куњата нивна 1X ја имам тие од непизсмените Стоук што незнаат два паса да сврзат изгубија дома..нека умрат сите до еден

Фулам, да ве е*е цела Нигерија, гол да не можело да се даде!

Арсенал бе инвалиди низаедни никад титула со очи нема да видите вие и тој ваш Венгер да му ебам се женско у фамилија што има само ги нижи порази и нема лице да си даде оставка а овие од управата го чуваат за приплод да им ебам скапаните...
Ајде Венгер гитла од таму и спаси ги сите оти со тебе ќе освојат само од трите подолгото:mad:

Порт Вејл местачи едни далаверски, па дајте уште еден гол па после прелаз правете бе сељачишта едни криминалски, за 18.000 ве чекав, а какво прекрасно ливче имав.

Што убаво ливче ми беше ова.. Ама ај барем имам уште едно во игра...
qpr.png

CELJE DA VI EBAM SE MRTVO KOPILINJA EDNI SKAPANI... MOZNO LI E DO TOLKU DA STE RETARDIRANI DA UMRETE DO UTRE GOMNA SLOVENSKI POKVARENI... PRED NEKOE KOLO DOMA GO TRESAT KIL OD GAKI SEGA NE MOZAT DA IZDRZAT HENDIKEP 3.5 DECATA NA NAZAD DA VI ODAT SE NAJMILO DA VI UMRE, PA DOBRO BE TAKVA EKIPA SO TOLKU NE KREATIVNOST VO NAPAD NE SUM VIDEL NIKOGAS SAMO DA SE VRTELO OKOLO ODBARANA KAKO MAJMINI RETARDIRANI PLUS EDEN KUP GRESKI AAAAAAAAAA ODAMNA NE SUM SE IZNERVIRAL OVAKA UMRETE DA VI EBAM SE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom