Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
пазете го ливчево.. на столе стоилов е.
480291_4845125287251_330540953_n.jpg

Нема среќа Столе то е...
Иначе добри коефициенти фатил, од сега обраќајте се кај:
STOLE TIPS !!!

dojave ravno iz kluba :pos::D

Којзнае по колку тикети игра па на еден секогаш го зафркнува една за малце.. ако толку ги погодува вака со сингл партал може да ги направи.

Боливија :mad::mad::mad:
Абе се да ви ебам умрени едни, ме отепаја, смрдени едни !!!
Неможите Коста Рика да ги победите, па кај куро и јас ги пишам Боливија 2 чисти играчи немаат во тимот !!! :mad:

Кога ќе пише некој „абе на овој не му требаат пари“...како ти да знаеш колку пари има он и колку троши, па не му требале.

disgusted-mother-of-god.png

Кај живееш бе море :icon_mrgr:

Не сум баш по ракомет, иако го знам поголемиот дел на машката Македонска ракометна репрезентација, дечково ми има промакнато, можеби зашто го знам како Стојанче Стоилов. Не ми текна да сврзам 2+2.

na zrinjski mostar se najmilo da im iznaebam da dade gospod nikad da ne pobedat vise cel zivot so cevki da jadat magarinja edni nevaspitani

Кога ќе пише некој „абе на овој не му требаат пари“...како ти да знаеш колку пари има он и колку троши, па не му требале.
А како да бидеме сигурни дека не ја изиграл и Португалија-Македонија 1, а? :eek:

Pa sekoj normalen Makedonec,koj kladilnicata ne ja mesa so emocii,taa utakmica ja imase 1..(jas ja imav 1 na hend za "solen singl"-da ne pobedeme so 4 razlika)..Mislam imajki go vo vid faktot deka predhodno dva pati sme gubele so po 4+ razlika,atmosverata vo reprezentracijata i se ostanato..trebase da si lud da ne probas da izigras 1 po toj koef od 3.50

3+.JPG
Добро бе Ден Бош како можи со 1.35 за кец да не можите гол да дајте ? Ај изгубивте изгубивте ама дајте барем еден гол или примете се да ви ебам ! :mad:

Ахх да ви ебам гробо ваш посран! Зошто играш галата зошто !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom