Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Барем 3-0 нека заврши, 3+ ја имам :D

Најиронично во овие утакмици е да се двоумиш дали да ја играш ГГ3+ и тоа да се замислиш дали Бате гол ќе даде.Пред некој недела така се двоумев за Интер-Сиена 0-2 коа заврши.Не ми беа сигурни Сиена дали ќе дадат гол.Среќа не ја играв,исто и оваа.

Баерн на 1 ливче, Јувентус на друго ... се на се лош ден :@

Не се нервирам толку за ЛШ оти се знаеше дека мора нешто вакво да се случи. Затоа на голови...ај БАТЕ шо ја фатив 3+ ај...ама Јувентус ГГ3+ :tapp: Не очекував Јувентус да остане на еден даден гол...
Баерн ни го спопика на сите то е јасно...е сега, шо е интересното денес, и претходното коло и наназад....England Championship...сите утакмици излегоа 2+, а ако не се лажам и претходното коло беше така...даваат голови како луди, само треба анализа и малку среќа..еве јас шо имав

Бристол-Милвол ГГ 1-1
Чарлтон-Ватфорд 3+ 1-2
Болтон-Лидс 2+ второ 2-2 (1-1)
Барнли-Шевилд ГГ 3-3
Хул-Блекпул 2+ второ 2-3 (1-1)

е таа шо ме заеба е Барнли-Питерборо 2+ второ, до 10-та мин беше 0-2 и така остана :mad:

8 од цела лига (10 утакмици) влегоа ГГ (y)

Лестер гг3+ за 2200
Јуве 1 и 2-3 за 3000 ...

да ми го **** тој шо ме колне ! Мамата !!!!

Ај вака...
БАЕРН КРВ ДА СЕРЕТЕ ПИЗДА ВИ МАТЕР ХОШТАПЛЕРСКА, ГРУПА ДА НЕ ПРОЈДЕТЕ!
ВАРДАР УСПЕА ДА ИМ ДАДЕ 2 ГОЛА НА ДОМАШЕН ТЕРЕН, ВИЕ КОПИЛИЊА ЕДЕН ЕБАН ГОЛ У 90+ ДАДОВТЕ.
ПУ!
Фала

Inter Turku beeeeeeee....Vaka li sampioni,desetkovan KuPs nemozete da go pobedete...Aj so od vcera ve cekav,pa i deneska ve zasiliv uste malce...Mameto vase...

Valencia - Lile 1
Nordsjaelland - Chelsea 2
Juventus - Shaktar 2-3g
Bate - Bayern 2-3g
Zenit - Milan 2
Porto - PSG X (20:45)

Еби му мајката, барем фаворитот не победи :cenzura:

И ова вечернава да ја промашам, ич да не ми е мака ...

Милан - 2
Арсенал - ГГи 3+
Реал - 2 и 3+
Сити - 1 :mad:
Доказ дека не е се до парите се Сити и ПСЖ ! Џабе ви се парите, ко нема игра од срце !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom