Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Серијата продолжува..
2010tno.jpg

1-2(y)
3-1(y)
1-1:mad:
0-4(y)
3-2 (y)
Другар напрај пауза една недела. :)

Другар напрај пауза една недела. :)

Нема потреба.. не уплаќам многу пари ја.. на ситно си играм.. Ама ова до сеа ми се нема десено вака.. до толку да несака барем едно да испадне...

Назад во реалноста...
Ставам ливче после една година и пак ме јебе само една...

Јувентус-Киево 1 (2-0) 1.35
Цволе-Гронинген Х2 (1-2) 1.37
Сабадел-Ксерез 1Х (3-0) 1.22
Жулте Варегем-Андерлехт ГГ (2-3) 1.75
Лориен-Ница 30+ (гол паѓа во 35-та минута) 2.05
Сошо-Троја 1 (3-1) 2.35
Бетис-Еспањол 3+ (1-0) 1.85

Ти ебам сакатите, од 15-та минута беше 1-0, после Еспањол и црвен добија, ама никако да паднат голови, а прошлине мечеви се истураа од давање голови :mad:
И тоа се двоумев дали нив да ги ставам, или Селта-Гетафе 1, али реков ајде не сакам да тепаат Виговци...

Море да му ебам душата местачка
Не е местачка .. туку тоа беше дерби и не се будали што даваат 2.10 коеф на 2ка..
2 тикети по 1 ме дупат денес
првиот
ПСЖ 2
ЦСКА 2
Звезда 2
Челзи 1
Зенит 2:@
вториот
Јуве 1
Реал(кошарка)2
Реал Б x2
Лудогорец 1
Нец 1 :@

Не е местачка .. туку тоа беше дерби и не се будали што даваат 2.10 коеф на 2ка..
2 тикети по 1 ме дупат денес
првиот
ПСЖ 2
ЦСКА 2
Звезда 2
Челзи 1
Зенит 2:mad:
вториот
Јуве 1
Реал(кошарка)2
Реал Б x2
Лудогорец 1
Нец 1 :mad:

И мене Нец ме паѓа на тикетче за 3400. На wwin, со 5 евра за 25 евра. Гледајте само која трагедија :

tiket wwin.jpg

јас едно вадачко денес пишав за вечерни утакмици и ииииииии....
сан лоренцо-велез г-г (y)
р.еспор-минерос г-г (y)
барселона-гранада 1 и 2+ пп (n)
флуминенсе-нутико 1-1 (y)
емелец-кито 1 (y)
порто-беира мар 4+ (y)

само барса на 44 коеф ц ц ц, па и 1.9 само им даваат.... имаше многу утакмици јас неа ја најдов, арно на едно типче му викам не ја играј така (јас како што ја одиграв) може ќе биде 0-0 пп ... али после пак јас ја стаив, демек ајде на голем коефициент нека биде, а пак 1.9 :tapp:

Прво Милан, па еве ги и Интер да не останат покусо :tapp:
--- надополнето: 23 септември 2012 во 16:56 ---
Па и овие Интер отепаниве па...:facepalm: значи ко ќе местат овие од Милано места упм, дома, гости...

Така и ми треба...
Немав шо да пишам денес,некако Ајакс не ми беа за пишење,па се акнав во Интер.....
Минатата недела Милан умрените ми земаат 20илјади(на ливче со уплата од 100 денари),во вторникот за 2илјади,и ете денес се залапив како мува на :гомце: на Интер...
Па поголеми :гомце:нема од Италијаните,шо ќе беше бе проклето првенство... нема послабо првенство од италијанското....
Уште еднаш никако на ливче...мамето ваше хоштаплерско......цело првенство треба да се забрани,анти-фудбал пропагираат....

Само Бордо ме заеба :mad:
Фатив:
Атлетико Мадрид-1
Брага-1
Твенте-1
ПСВ-1
Бриж-1
Марсеј-1
Леверкузен-ГГ
Вердер-ГГ
Копенхаген-1
Бордо-1 - 2-2 одиграа :tapp:

Темава каква е напраена, само да плачиме. Секој ден се полни, катастрофа. :(

Денес лош ден, имаше премногу лоши резултати, но и добри, сега зависи кој кои ги избрал да ги типува. Јас како и обично, мораше да си начекам некоја која ќе заебе. То е то.

Интер, направете му услуга на светот и извршите масовно самоубиство!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom