Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Имав некој предосеќај дека Ливерпул нема да победи и не ги пишав но затоа Тотенхем ме уништи за добивка 250 евра со уплата од 30 ден :mad:

Малер невиден сум аууу /.... преска само Ливерпул сеа Рома се прекина ако не ја преиграат или нешо ќе банкротирам :place:

Христијан Кировски, ногата да ја скршиш сељак еден!

Генк бе Генк, победа ви треба за плеј-оф тие се спасуваја за 1-1 во 90+ :tapp: а златни утакмици си фатив, Барса ГГ3+, Македонија 2-ка (хен), ПАО 2-ка, Бешикташ 1.

Другари,ама слабо наместија денеска Фиорентина умрените (n)

Уште таа ја чекав на ливче за скоро 60 евра и ме бутна :mad:

Фиорентина :mad:
Тиквари едни !!! ВРСКА НЕМАТЕ !!!!

Ебати НБА. Кога играа пред некој ден Бостон - Чикаго пишуваат дека Роуз нема да игра па си ја пишувам 1 и Роуз игра и е најзаслужен за победата на Чикаго.

Денес играат против Мемфис и не пишува дека барем неизвесен ќе биди , си ја пишам 2ка , и еве Роуз не игра , губат со 17 разлика.

:tapp:

Ц,ц,ц.. Ги имам Аданас 1 (2.25) и Фенрбахче 2 (1.95)
у 90+ Аданас 2:2 :mad:, а Фенербахче у 90+5 1:2 :confused:

Добро бе дотолку се умрени овие Њу Јорк..па една победа немаат досега а имаат добар тим со кармело,Стадемаер,чендлер,Даглас и Ентони како тренер и пак се умрена екипа....Њу Јорк во НБА=Ливерпул во фудбалот...умрени екипи!

Јебени Наполи ! Да ви ибам 'неам клупа" тимот.

Говното Хамшик уште у 8ма минута сам пред голманот , му ја фатија . и место да водат цел меч , овие отепаниве Болоња на среќа гол дадоа после 5 минути. Јебени фудбал !

А и овој нашиов па , десната нога му е стриктно за потпирање. на 2 метра од гол по еден корнер не успеа гол да даде оти му дојде на ДЕСНА . Лапај ајвар ајде , те боли увото , даде 3-4 гола овој месец, доста е .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom