Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Лузерпул :mad: Кои сакатури од тим се уште 10 години нема да успеат да влезат во првите 4. Со кој памет и јас нив ги ставив.

Да ве снема од Англија да даде Господ. Ботови кај не играат ништо освен Премиер па и таму не можат да тепат просечна екипа. Манчестер и Челзи по 5 да ви маанат.

Ххахаха цццц не се нормални овие Лузерпул значи,нема ке останат тапа клуб во наредните 20 години !!! па кој кур се тие Норрвич бееееееее алооооооо??? куртони глупави све да им ебам аааааааааа :mad:

Јас па уште најсигурна денес ја правам,у право е другарче таков лузерски тим не се игра !

На едно Ливерпул, на друго Јувентус.. Мамицата нивна.

Значи одсега тој шо сака кикс на Барса, нека ми речи мене да ја уплатам и сигурно нема да тепа !

Значи одсега тој шо сака кикс на Барса, нека ми речи мене да ја уплатам и сигурно нема да тепа !
Сеа да видиш од Мадриѓаниве пораки кога ќе почнеш да добиваш, за секое коло да ја уплаќаш :)
Инаку Астон Вила Т1. На една забегана и заладена екипа како ВБА да неможат два гола да им дадат.

Многу јаки овие Милан биле бе.
На Лече гол не можат да му дадат.АЛОООО ЛЕЧЕ !!!

Абе јас ја имам тим2 2+. Нека дадат уште еден и нека праат шо сакаат после :tapp:

Милан ми ја врти 1 у 2 ја дава,Ајакс имбецилите 1-1 со Фејнорд,бел ден да невидат,да умрат сите,само они за 2100!

Прееска на полувреме се пожалив за Милан па направија пресврт ај сега со иста тактика ќе пробам за Андерлехt ;)
--- надополнето: Oct 23, 2011 2:27 PM ---
Прееска на полувреме се пожалив за Милан па направија пресврт ај сега со иста тактика ќе пробам за Андерлехt ;)
Не сум нормален :D.
1-0 HT
1-2 FT
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom