Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ехх Челси. Ке го дочекам ли јас денот да победите а да не примите гол!?
Не ми се верува.Ама ако подобро победа со примен отколку реми без примен

Не ми се верува.Ама ако подобро победа со примен отколку реми без примен
Абе нормално дека е подобро, но Стариџ да го нема ми се чини дека сезонава ке гледав почесто реми

Селтик за 3300:mad:
Во последна секунда ја уплатив,се отепав од трчање да стигнам да ја уплатам...
И ете ги ГРДИТЕ ШКОТИ.....
Шо ќе беше бе ПРОКЛЕТ ТИМ....:tapp:
Тешка мизерија се...не вреди ни да трошам постови за нив...
И попладето на поправен -кој друг ако не....
БЕШИКТАШ:eek: за 2700....

Не знам и за нив шо да напишам....КЛЕТИ ТУРЦИ:D
Шо ќе беше БЕЗПЕРСПЕКТИВЕН ТИМ....чудо нешто....
МЕСТАЧИ....:mad:
А се мислев помеѓу нив,Шалке и Милан...сите беа со ист коеф....
Прво сакав Шалке да ги играм,во последен момент се премислив,се мислев помеѓу Милан и нив......и нагазив на овие гнаси....:tapp:

да изгори цел неапол да дај госпо

Исто и од мене, глуперди едни, и минатиот пат дома така со Фиорентина 0 - 0, и сеа со една бедна Парма, а ги тепаат Интер у гости 0 - 3. Да им ебам ретардираниот тим, да дае господ да нивниот смрден стадион да примат 7 гола од Баерн, ама не, нема тоа да се деси, сеа ќе ги тепат Баерн, ама ти кога ги играш на спортска никако да тепат.. А златни утакмичиња си фатив денеска, кој ѓавол ме тераше нив да ги пишам..

Tomasino мислам најредовен е на темата, да не си му во кожа. :D

Инаку еве ако некој види дека имам ставено на тикет турци или французи прва лига ( за малку ќе се откажев и од втора на граница бев) слободно нека ме плукне во лице. Инаку денеска сум во плус, не е некој голем и се изнамачив со ПСВ ама важно да е плус.

.

Јас искрено го разбирам човекот..иако ако почнувам да пишувам тука колку натпревари од какви невозможно ливчиња и какви синглови ме имаат паѓано па нормален човек неможи да ги издржи тие шокови..ама ни самиот не сум свесен како сеуште пишувам вкладилница и се замарам со такви работи..од овие кладилниците нервно се имам оболено!

:tapp::tapp:

0-2 гола ја имав, не ме заеба само таа ама сепак ова веќе смешно ми станува...

1-0 (Pen90)DE ROSARIO
1-1 GRAZZINI(90+3)
1-2 CHAVES(90+5)

На друг тикет само Монтереј ГГ за 80 евра :place:

Инаку еве ако некој види дека имам ставено на тикет турци или французи прва лига ( за малку ќе се откажев и од втора на граница бев) слободно нека ме плукне во лице. Инаку денеска сум во плус, не е некој голем и се изнамачив со ПСВ ама важно да е плус.

Мене треба да ме прогласат за ВЕЛИКОМАЧЕНИК:D

На едно ЈЈК од Финска, се борат за првите 3 места, а изгубија од тим кој е на дното на табелата и нема повеќе никакви амбиции бидејќи им е осигурано местото во лигата.. На друго Партизан кошарка ги играв со хендикеп.

У последно време само по една ме паѓа и си реков ќе ги зезнам кладилнициве и одиграв систем. :vozbud:
Од фиксните уште Севиља ќе ја чекав, а услов ги имав ПСЖ 2-2&3+(почна второто и за 2 минути 2 гола дадоа) Тотенхем 2-2&3+(у 88 прима гол) и ги фаќам Андерлехт и Галатасарај 1-1& 3+.
3 од 4 барам минимумот беше 4 200 со фатени ПСЖ и Галатасарај. Ама коа не сака.....

ебате Базел ебате у гости по 3 гола дават дома 1 не можат да дадат

и мене само таа ме заеба ГГ за 100 евра... имаа и статива и 3-4 чисти шанси ама коа нејќе нејќе јебига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom