Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
попладнево кога го пишував тикетoт си викам дај да ставам нешто за сега да има што да пратам и разлистав тоа додатокот и гледам има снукер игра Марк Вилиамс, јес да не го пратам спортов подолго време ама знам дека е моментално прв а Холт дали еднаш сум го гледал и не знам баш каков играч е... и пуштам стрим гледам дечкото од земја го трескаше плус изгуби еден фрејм само поради баналната грешка што ја направи... ситна беше уплата ама "добивката" беше солидна бидејќи испофаќав се и сешто фудбал, ќе чекав само Вила Нова x2 ама ете ум за друг пат

попладнево кога го пишував тикетoт си викам дај да ставам нешто за сега да има што да пратам и разлистав тоа додатокот и гледам има снукер игра Марк Вилиамс, јес да не го пратам спортов подолго време ама знам дека е моментално прв а Холт дали еднаш сум го гледал и не знам баш каков играч е... и пуштам стрим гледам дечкото од земја го трескаше плус изгуби еден фрејм само поради баналната грешка што ја направи... ситна беше уплата ама "добивката" беше солидна бидејќи испофаќав се и сешто фудбал, ќе чекав само Вила Нова x2 ама ете ум за друг пат

мене то македонија ми го напрај ;D имав 5 утакмици со над 2 коефициент и ја пишав и македонија х2 со 1.99 коефициент.. и само македонија ме киксна со мала уплата за доста пари беше -.- :(((n)

Ова во Африка што се квалификациие гарант преку гулаб ги праќаат информациите за резултативе, Либерија - Мали 90+ ја кажуваа на флешскор и светна 1 - 2, и ја потврди така и ја радосен уште Шкотска ќе си ја чекам, кога после 2 саати гледам 2 - 2 завршиле.. :tapp:

Да ја ебам цела Романија да ја ебам !!! :mad:
Ми беше сумлива уште ко ја пишев, ама ај реков нека оди 1, да ви се помочам во репрезентацијата умрена !!!

Есбјерг!
Од 84 играат со 2 играчи повеќе и неможат гол да дадат (n).

Кил-Монпеље ја играв +58 гола:D...
Се изнапромашија двете екипи.....
Во саботата Загреб-Босна +55 гола,и таа не влезе:tapp:..
И капак на се вчера ме решија со фудбал....
Кордоба-Виљареал Б....3+....
1-1 на полувреме....и така остана,,,:tapp:
Абе како да гледаат шо утакмица чекам,и обратно ја местат:D

Германија у19 - Белорусија у19 0-3 прво , 1.20 коеф. за 1... нез дали да плачам или да се смеам...
Ги стаив Австралија 1, Јужна Кореја 1 и Германија 1 за доста пари...
Од нервоза не можам ни да ги запцујам копиленцата швабски као што треба.... :tapp:

Германија у19 - Белорусија у19 0-3 прво , 1.20 коеф. за 1... нез дали да плачам или да се смеам...
Ги стаив Австралија 1, Јужна Кореја 1 и Германија 1 за доста пари...
Од нервоза не можам ни да ги запцујам копиленцата швабски као што треба.... :tapp:

Ќе прават пресврт бе шо се сеќираш ... освен ако си ја играл 1 у прво полувреме ...

Ќе прават пресврт бе шо се сеќираш ... освен ако си ја играл 1 у прво полувреме ...
3-3.. мамето да им го ебам, надеж само ми дадоа и пак ме заебаа за уште еднаш да се изнервирам. Им ебам тоа плавите коси педерски.

Israel - 2 0:2
Ireland - 1 2:1
Russia - X (3 hend.) 6:0 (со се хенд. 6:3)
Portugal - 3+ 2:1
Swiss - 1 2:0

Не очекував толку многу да даат Русите...ама тоа е...

3 ливчиња имав на сите по едно ми избега - србија 2, франција 1+прво/2+второ, и холандија Х, 38 000 вкупно, упм се да оди да му се урни авионот на враќање да дај госпо...
не пишам поќе

Турцијааааааааааааа :mad::mad::mad:
МАМЕТО МАМИНО ДА ВИ ГО ЕБАМ !!!! МИ ГО СКРАТИВТЕ ЖИВОТО !!!!!!!!!:mad:
Абе 1.05 му дава за 1, и ај реков 1-1 ќе ја клам 1.30 беше и то скапав брзање за да ја стигнам и за 10 секунди ја стигнав, прва ми беше пишана и ми го начука !!:mad:
Се другото влезе, ебана Турција да ви ги ебам тие анките во државата :mad:

Значи ми иде да си каснам од....
Ја тргам Данска-Португалија ГГ3+,ја ставам Босна-Франција ГГ 3+
и видете што се случи ..и самите...Данска-Португалија 2-1(гол во 90),Франција-Босна 1-1 ,од сега ако тргнам утакмица после пишано јас Андреј да не се викам:mad:

Значи ми иде да си каснам од....
Ја тргам Данска-Португалија ГГ3+,ја ставам Босна-Франција ГГ 3+
и видете што се случи ..и самите...Данска-Португалија 2-1(гол во 90),Франција-Босна 1-1 ,од сега ако тргнам утакмица после пишано јас Андреј да не се викам:mad:
A од кај да знаеме како се викаш? :D :D
Мене Боливија ме зезна.Ја имав 1 :(

Турцијааааааааааааа :mad::mad::mad:
МАМЕТО МАМИНО ДА ВИ ГО ЕБАМ !!!! МИ ГО СКРАТИВТЕ ЖИВОТО !!!!!!!!!:mad:
Абе 1.05 му дава за 1, и ај реков 1-1 ќе ја клам 1.30 беше и то скапав брзање за да ја стигнам и за 10 секунди ја стигнав, прва ми беше пишана и ми го начука !!:mad:
Се другото влезе, ебана Турција да ви ги ебам тие анките во државата :mad:
ама ако те прочита некој турчин ќе нема после Скопје убав аеродром, ќе се возиме со Хеликоптери само:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom