Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
значи од овоа француско првенство поумрено нема,се е утепано,ниту игра ниту голови

Врти сучи само коефициенти над 1.60,1.70 се исплаќа да се играат...
Вака овие помалите под 1.50,нон-стоп не излегуваат како треба...
И ако е ливчето со поголем коеф,ќе се уплатат повеќе комбинации и има шанса за поправен....
Вака со помали коеф...ако падниш на тикет со поголема уплата на старт...замина возот...чист зијан си после.....
А и ти требаат барем 4,5 да ги врзиш за да имаш некој попристоен коеф...за да се уплати поголема сума...
А кога ќе се види дека речиси секое коло барем неколку ТОП ФАВОРИТИ си ебаваат матер,се е јасно....
Ете ги денес...Марсеј,Хајдук,Копенхаген,Твенте....
Колку беа само играни овие утакмици?
Скоро сите системи беа со некоја од овие утакмици.....дали во фикс-услов,дали на обични тикети....(за да кренат малку на коеф)...
Речиси секој играч ги допишува овие помали ЗИЦЕРИ за да поткрени малку на коеф талонот.......:D
А колку пати се случило да се погоди коеф..2.50,а ливчето паѓа на 1.25...:eek:

Нема полош викенд, на три ливчина по една. На едното Минхен 1860 -1, на другото „дојавата“ 2-х и на третото Спортинг - 2+ . Па пичка му матер, водеа 1:0 од 8ма минута и цели 82 минути не падна гол :tapp:

Врти сучи само коефициенти над 1.60,1.70 се исплаќа да се играат...
Вака овие помалите под 1.50,нон-стоп не излегуваат како треба...
И ако е ливчето со поголем коеф,ќе се уплатат повеќе комбинации и има шанса за поправен....
Вака со помали коеф...ако падниш на тикет со поголема уплата на старт...замина возот...чист зијан си после.....
А и ти требаат барем 4,5 да ги врзиш за да имаш некој попристоен коеф...за да се уплати поголема сума...
А кога ќе се види дека речиси секое коло барем неколку ТОП ФАВОРИТИ си ебаваат матер,се е јасно....
Ете ги денес...Марсеј,Хајдук,Копенхаген,Твенте....
Колку беа само играни овие утакмици?
Скоро сите системи беа со некоја од овие утакмици.....дали во фикс-услов,дали на обични тикети....(за да кренат малку на коеф)...
Речиси секој играч ги допишува овие помали ЗИЦЕРИ за да поткрени малку на коеф талонот.......:D
А колку пати се случило да се погоди коеф..2.50,а ливчето паѓа на 1.25...:eek:
На пример ја ваќм Њу Касл 2.80 а утињам Копенхаген со гол во последна минута :@

Аман бе тие Леванте на шо дрога се? :eek:

за французиве си ја кинам таа страна од билтенот и немав проблем со Марсељ, холанѓаниве не ми се по мерак и не ги играм, и викам ајде сега Барса ќе се истури врз најслабиот тим во лигата па ја пишав со хендикеп и кутрите 80 минути не можеа да дадат еден гол ццц КАТАСТРОФА

Значи кој невиден малер сум, три дена по ред се за една..во петокот само на Астра, вчера само на Баерн М., денес само на Марсеј..
За денес кога ја чекав само Марсеј напишав едно за вечер и викам ако излезе Марсеј ќе го уплатам ливчето..Марсеј не излезе, тикетот не го уплатив, а на крај беше добитен.:mad:

за французиве си ја кинам таа страна од билтенот и немав проблем со Марсељ, холанѓаниве не ми се по мерак и не ги играм, и викам ајде сега Барса ќе се истури врз најслабиот тим во лигата па ја пишав со хендикеп и кутрите 80 минути не можеа да дадат еден гол ццц КАТАСТРОФА

Барса од стално на тој терен имала маки да победи, едноставно не им лежи Спортинг на гости, лани 1-1 изиграа, а и историски Барса има повеќе порази одколку победи на тој терен . :)

Немав време денес пред 4 саат тие шо се да ги стаам, а од тие покасно не ми се ризикуваше на Реал, Барса и Порто, па изиграв Арсенал 1 у Х колку да не го прескокнам денов и ништо.

Бешикташ...се да ви ебам,клошари едни......:tapp:
Дрва едни неделкани.....
Кај ги оставив овие ѓубриња последни....:mad:
Туку по вчерашниот дебакл,мораше да се бара некој повисок коефициент....
Барем да изгубевте,да не ми е толку мака....вака со два играчи помалку нерешено вадат...:D

да даде господ овие нотс канути да се распаднат, поглуп тим до сега не сум видел

Англија последна ја чекам и слушам на радио, а 5 минути пред крај му се јавувам на татко ми и он ми кажува уште неа ја чекал за 7000, ја за 2 900 ја чекав и таман си реков еднаш у 90та да не ме падне утакмица и еве го овој од радио Црна Гора израмнува. :tapp:
Знам дека не им требаше на Англија, ама Црн а Гора со 5 дадени гола на 6 утакмици и сеа баш најде да и даде 2 на Англија и тоа у 45та и у 90та. :tapp:Не знам веќе споредба да дадам колку сум баксуз. . .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom