Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На пример ја ваќм Њу Касл 2.80 а утињам Копенхаген со гол во последна минутаВрти сучи само коефициенти над 1.60,1.70 се исплаќа да се играат...
Вака овие помалите под 1.50,нон-стоп не излегуваат како треба...
И ако е ливчето со поголем коеф,ќе се уплатат повеќе комбинации и има шанса за поправен....
Вака со помали коеф...ако падниш на тикет со поголема уплата на старт...замина возот...чист зијан си после.....
А и ти требаат барем 4,5 да ги врзиш за да имаш некој попристоен коеф...за да се уплати поголема сума...
А кога ќе се види дека речиси секое коло барем неколку ТОП ФАВОРИТИ си ебаваат матер,се е јасно....
Ете ги денес...Марсеј,Хајдук,Копенхаген,Твенте....
Колку беа само играни овие утакмици?
Скоро сите системи беа со некоја од овие утакмици.....дали во фикс-услов,дали на обични тикети....(за да кренат малку на коеф)...
Речиси секој играч ги допишува овие помали ЗИЦЕРИ за да поткрени малку на коеф талонот.......
А колку пати се случило да се погоди коеф..2.50,а ливчето паѓа на 1.25...![]()
Па мораше да киксни Бетис 2 со ред.Аман бе тие Леванте на шо дрога се?![]()
за французиве си ја кинам таа страна од билтенот и немав проблем со Марсељ, холанѓаниве не ми се по мерак и не ги играм, и викам ајде сега Барса ќе се истури врз најслабиот тим во лигата па ја пишав со хендикеп и кутрите 80 минути не можеа да дадат еден гол ццц КАТАСТРОФА