Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и мене.
1.15 коеф. :pos:
Не играм више...

Не незнам,ова е апла местена ццц 2 гоа за 2 мин ти да дадеш нека си ебам мамицата у сред пичка местачи се,никад не сум сакал Хонаѓаните да ги играм

Прво Фиорентина, СВЕ ДА ВИ ЕБАМ женско. Цела Италија ја факам само вие ме паднавте за 8000 :mad:
Второ Марсеј, НИКАД да не осетите победа веќе, абе против аматери некои скапаници 1:1..... :mad:

Послаба екипа од Брест неам глеано , ама и овие Марсеј им парираат . Појма неам како го тепаа Дортмунд . Тој Мандана нека се обеси , му шутираат тиња удар и на кретенов му проаѓа кроз раце .
Дегени да цркнат

И мене Марсеј... Да дае господ да испаднат, ги гледав последните 20 минути 2 ебани паса не знаеја да сврзат.. Гомнари, а некни против Дортмунд кога ја имав Х тепаа 3:0...

И тато паѓа на Марсеј за 20.000+ денари, уште таа ја чекаше и ете ја како заврши 1-1 со Брест ццц :rolleyes:

Се придружувам на честитките до Марсеј , све по список ...:mad: алоооо Брест еј до вчера во 2ра играа

ахххх Феенорд, Феенорд :tapp:
Да ти ебам цела Холандија, само ПСВ реално испадна се друго ЕБИ ВЕТЕР !!!
Ја фаќам Тотехнем - Арсенал 1-1&3+ квота 5.50, ме паѓа со 1.40 :tapp:

А вчера ги фатив сите, последна ја чекам Палмеирас вечерта 1:1 си ја здрви од прво....

КОПЕНХАГЕН !!!!! ПЕНАЛ ВО 90 !!!!!
:@:@:@:@:@:@

Да се пофалам и јас и на мене Марсеј ми го набута.Не за џабе Liga 1 е нај мизерна лига што може да постои.Значи страшно да не може малер да се скрше :@

Марсеј,Хајдук,3+ Ајакс:eek: who is counting?:D
Оваа недела(од вторникот наваму)ме зашлакаа салам...:D

Марсеј квалитетно не сјеба сите . Не ми е ни мака , пошто немаше шанса да не го играм . 8 бода имаат досега само :tapp: . мора нешто да земат и кладилниците .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom