Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Успеав да загинам ДОБИТНО ЛИВЧЕ од спортлајф...:pos:
Која легенда сум значи...:D
Одвај фатив во таа кладилница(како магија да има).....
Најмалерозна кладилница ми е,никако да фатам кај нив,имам добитни ливчиња во други кладилници,овде никако....:eek:
И го загинав ливчето(сум го истресол од некој џеп):pos:,и тоа баш во Спортлајф преѓе,изгледа ми има паднато од џеп....
Не беа големи пари,900 денари....
Никако да земам пари...
Отсега не стапнувам кај нив....:pos:има нешто овде....:D

Ако го имаш заприметено кодот шо е горе, кажи му го ќе ти ги дат парите...
Јас еднаш така, ако памтиш ко имаше наградна игра во Спорт Лајф со еден примашен пар и ако имаш квота поголема од 26 ти дават ваучер во вредност од уплатата....
Јас така го искинав ливчето пепел го напрајв ама го запамтив кодот горе и ојдов му кажав шо е работата :D
И имав квота за 2 ваучери и си зедов :)

Ако го имаш заприметено кодот шо е горе, кажи му го ќе ти ги дат парите...
Јас еднаш така, ако памтиш ко имаше наградна игра во Спорт Лајф со еден примашен пар и ако имаш квота поголема од 26 ти дават ваучер во вредност од уплатата....
Јас така го искинав ливчето пепел го напрајв ама го запамтив кодот горе и ојдов му кажав шо е работата :D
И имав квота за 2 ваучери и си зедов :)
Ни код знам ни ништо...
На кој му текни да го памти кодот...
Јебига...коа не одам одма да си ги зеам парите,ќе ти се случи вакво нешто...
Од неделата ми седеше дома ливчето,и на крај го ИЗЕДЕ ВОЛКОТ....
Да е малерот поголем,сакав да изиграм денес ливче..5 коеф.имаше.....
Планирав да уплатам 400 ден,ама се изнервирав со ливчето,и не го уплатив,глеам на малер тргна денот......и се знај....СИ ВЛЕЗЕ ЛИВЧЕТО..:tapp:
Така да дупли зијан денес:D
То е то,ум за друг пат...

Арсенал да ви се изнаебам се најмило што имате на сите по ред, никад титула да не видите, само порази да ви се редат мајмуни едни, оној Кошиелни да умре до утре да му ебам племето ретардирано!

Aко по некоја случајност Рома даде 2 гола против Интер до крај на мечов идем за Шпанија и го тепам со палка цел тим на Виљареал !!

Значи денес еден куп прелази, сите што ги начекав на нет, слушнав за нив или што сум ги пребарувал на бетексплорер. Ги ставив Кидерминстер, Ридинг, Мидлзборо, онаа сингапурската од 13.30 шо беше, се уплатив само Днипро не го уплатив. Мислев дека паблик бет е ама сите други испаднаа а она влезе. Кога неќе и неќе.

Лил бе мамата ваша, и некни со ЦСКА не знаете водство да зачувате и денес повторно. :tapp:

ЛИВЕРПУЛ КРВ ДА СЕРАТ! НЕ МОЖЕА БАРЕМ 1 ГОЛ ДАДАТ КУТРИ ЛУЃЕЕЕЕ

Ме паѓа во саботата за 2500 Петерборо...
На полувреме 2-1,и чекав да падни уште еден гол во второ полувреме,било која екипа да дадеше ќе бев добитен...и така замрзна резултатот...:tapp:
Вчера,кој друг ако не....
Реал Мадрид:Dза 2300...
Имав претчуство дека ќе заебат,ама пак ги збрцав на едно ливче...
И то баш на ливчето кај шо ми беше Македонија на хендикеп....:eek:
Арно на другото ливче добитното ги избегнав....:)
П.С.
Ах да,и Анжи ме паѓа дупла шанса за 20 евра...:eek:
Секоја чест деца алал да ви е....:tapp:
Со навивачки жаргон кажано....:
ИМАТЕ ПАРИ,ИМАТЕ СЛАВА-НЕМАТЕ СРЦЕ ПИЧКИ СТЕ ПРАВИ:D:pos:

Саботата ме паѓа Portadown - Linfild 3+ ја имав 2:0 заврши за 1 гол ме падна ќе земев 1500....:tapp:
Исто така Саботата на друг тикет, ја разбрав "некоја си дојава" од Хрватска Истра - Задар демек за 1, ама заврши 1:1 и плус Истра беше екипата која извлече бод во 88мин иначе си губеја :tapp:
Во неделата ме падна само Лацио :mad: Пуст да остани !!! Ама и јас ќор, сите утакмици за Сабота, Лацио сум ја клал само за Недела и ја чекам последна и ми ја мана ебанката исто така за 1500....
Никогаш не сум играл да чекам 2 дена утакмица, али ова како сум ја клал Господ знај...

Ќе си лапнев 5500 се на се али то е ко ќе неки неки...

Јас не знам што се глупирате да пишите Турци на ливче..едноставно кога ќе го видите туркото првенство во билтенот пречкртајте ја страната и одете во наредната...(исто и со Германското)!

Си велам Реал ја научи лекцијата, сега ќе дадат максимум да го избришат Сантандер што побрзо па ја пишав 2 во 2 а кутрите цело време се бранат и чекаат контра, последни 5 минути почнаа да играат :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom