Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Турција кошарка...:eek:
Дрва едни скапани.....:tapp:
Не е можно ова....:mad:

Гејциве. :tapp:

Ги имав кец со хендикеп (5,5) коша ... и после водство од 17 разлика на полувреме, на крај тепаа со 5 разлика. Ебати среќата. :tapp:

Ја одиграв цела Австриска втора лига прелаз 1-2, и на секое ливче го додадов монако 1. И губе на домашен терен. Да даде Господ да се распаднат, победа да не направат до крајот на сезоната да изумрат сите лешоари едни.

Mater im ebam , sve zivo na Monako

Ne e mozno

1X 1,23 :mad::mad::mad:::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:@:
Исто и јас паѓам на неа 1X ... Никогаш да не се вратет прва лига. Ко ќе размислам поубаво, нека испаднат од втора, маме нивно....

само на дортмунд, племето смрдено :@

Барселона све да ви ебам јас на вас копилиња смрдливи, да ви се сруши авионот на враќање :@

Ме утепа Барса, уште не ми се верува. Во вторник Ван Бомел да му даде клизаќи од грб на Меси и да е повреден цела сезона.

Ме утепа Барса, уште не ми се верува. Во вторник Ван Бомел да му даде клизаќи од грб на Меси и да е повреден цела сезона.
Гатузо на Иниеста, Ван Бомел на Меси и Амброзини на Чави :D

Паднав само на Валенсија - Атл.Мадрид ГГи3+ со 30ден. уплата, добивката ми изнесуваше 2540 ден.

Си ги јадам зборовите за Рома дека веќе не ја играм после утакмицата со Братислава ама ова денес ќе биде дефинитвно последен пат како ги пишувам на ливче

Фиорентина - Болоња 3+. :tapp:

47 минута 2-0, после тоа еден куп шанси, статива за Болоња, ама кога не сака, не сака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom