Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Moрав да пишам, не дека е некоја голема сума во прашање. Го фаќам Милан 1 и си викам ај да додадам некоја утакмица од германскиве 3+ секако испаѓаат често. И се фатив за Вердер 2-0, а сите останати испаднаа 3+. Е ај сеа де !!!!! :tapp:

Hercog - Watson 1 1.65 2:1 W
Falla - Delic 1 1.50 2:0 W
Skendija - 11 Oktomvri 1 1.25 3:0 W
Man. Utd - Man. City x2 1.61 3:2 (0:2) X

за илјадарка уплата ми отидоа 5 илјади . чувството е "неверојатно" , посебно на неколку секунди пред крај кога ќе примат гол.

Само Баерн,секоја година истата приказна,да даде Господ Дортмунд 5 години по ред шампион да биде !

Само Баерн,секоја година истата приказна,да даде Господ Дортмунд 5 години по ред шампион да биде !

И мене само Баерн , стаив 1500 на Селтик , Ајакс и Баерн и овие гнасиве еј , да умрат

Најпрвин денес ми се скрати животот на Фиш - Вавринка, а сега вечерва со Бенфика. Тенисот го имав 22,5+ гејмови и со тешки маки, успеа некако да влези. И се супер си ја чекам Бенфика 2ка уште за 50евра, фино лепо 20минута си водат 0-2. После тоа си се зафркаваат една грешка назад и 1-2. Почнува второто полувреме Бенфика повторно супер игра прават 3-4 одлични шанси ама од по 2 метра успеваа да промашат цел гол. И капак на се 75минута примаат гол од 25 метри...

Најпрвин денес ми се скрати животот на Фиш - Вавринка, а сега вечерва со Бенфика. Тенисот го имав 22,5+ гејмови и со тешки маки, успеа некако да влези. И се супер си ја чекам Бенфика 2ка уште за 50евра, фино лепо 20минута си водат 0-2. После тоа си се зафркаваат една грешка назад и 1-2. Почнува второто полувреме Бенфика повторно супер игра прават 3-4 одлични шанси ама од по 2 метра успеваа да промашат цел гол. И капак на се 75минута примаат гол од 25 метри...
И мене Бенфика на едно ливче, а на друго Интер Турку - ГГ

E tezak e koa ke me izgoraat onie glupi germancii frankfurt cel vikend germanci me gorat pa i deneska cccccc :sick:

Овие Стјернан - Фрам ке ме изгорат мамицава!! :mad: уште нив ги чекав..леле..не сум добил на спортска 1 година више..се на по 1 ..да им ебам се живо у КЛУБ!!!!!!!!!!!
--- надополнето: Aug 15, 2011 9:08 PM ---
пу бе да ви ебам матер да ви ебам врска немате местачи да ви ебам се

Возниацки -КУЧКАТА ме акна...:tapp:
Гнасо една....па во последно време дали на еден појјак турнир има поминато и 1,2 кола?
И оваа е прва тенисерка на светот?:place:
Ја погледав малку,камен беше....:tapp:
Нога да скршиш гнасо една,никогаш тенис да не заиграш...не си ти за тенис...:mad:
Кој ми е крив па и мене....,за 1.20 ја пишам:tapp:...

Исто и јас паѓам на 1.20 коефициент. Цонга бе .. главина една. :tapp:

Исто и јас паѓам на 1.20 коефициент. Цонга бе .. главина една. :tapp:
И јас се акнав на Цонга на друго ливче(поправното)::::mad:
Е па не знам шо да речам...ова е нешто-НЕНОРМАЛНО....:tapp:...
Цонга,црното дрво...ќе изигра како будала во транс,без грешка против Федерер...со Џоковиќ во Монтреал го предаде мечот...:tapp:
Вика ќе се чувал за Синсинати...
И ете го шо направи...:tapp:...
Изгуби од Алекс Џуниор Богомолов...:D:tapp:
Не му е прв пат вака да се бламира....
Абе добро рекле постарите и поискусни кладионичари....од жена и црнец бегај подалеку во комарот...:tapp:...
Само не знам зошто уште не ми доаѓа мене паметот,како слепец некој пак нуркам во некакви без врска утакмици со помал коеф...:tapp:
А добро си имав еден систем со 4 тениси,сите излегоа.....и во последен момент го преправив и ги пишав зицерите....:mad:(ми беше страв да ризикувам на поголема уплата да играм на поризични тениси,а баш тие излегоа)....
Е па арно ми се направи кога играм тениси на мали коефициенти....:tapp:...
Подобро да ги искинев парите отколку шо ги уплатив на такви дрва како Возниацки и Цонга(ака Мухамед Али):D

Metz - 1
Reims - 1
Roda - 3+
Zwolle - 3+
Eindhoven 3+
Fortuna - 3+
Porto - 3+
Okka - 3+
И пагам само на Рода..пу да ви е*ам м*тер да ви еб*м...па толлку да се немало појма губат од Валвијк..енос влегле во 1 лига..пу бе да ви е*** мат*р..да не видите бел ден повеке..ццццццц...ееееееееиииииииииииииииииии за 100ка 4500 ке земев..пу да ви е**м главите големи..пу умрете ви е*ам тоа цвеќарите..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom