Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ме бутнаа кој ако не, германците. Минхенгладбах - Волфсбург ги имав Хпп, од 0:1 на 3:1 до 45 минута :@
Све по список и на двајцата, следната утакмица да ја игравте во трета лига :@ :@ :@

Кај среќа кај мене бе, ги чекам уште Чарлтон за 4000, 2-0 водат, на футбол24 пишува ФТ, на резултати гол даваат и после враќаат на футбол24 2-2, браво, браво ;)

*пост во кој упатувам 5 реда сочни пцовки кон Базел*

Во петокот Монако само ,никад да не влезат у прва лига,инвалиди !

Петкович , ме искина вчера , никад ништо да не освои да даде господ

Sunderland - 1 (0:1)
Aston Villa - 1 (3:1)
Bayern - 1 (5:0)
Dortmund - 1 (2:0)
Arsenal - 2-3 (0:2)
Bordeaux - X (1:1)
Oва од вчера... Само Сандерленд за 2000..

Денес за 1100:
Хановер - 1 (1:0, има уште пола саат....ама ќе тепат сигурно)
ПСВ - 2
ПСЖ - 1
Монпеље - 1
И ја имав Волвс - 1 (2:0)...ама не стигнав за 2 минути и место Волвс ја пишав Маинц - 1... Водеа 2:0...заврши 2:4...

Да ти ебам среќата, да ти ебам!

После ја сум имал среќа..сега Стабаек ке ме бутне пу бе да ви ебам и среќа и се..секој ден на по 1на да се паѓе ..умрете бе ..и уште 10231 реда пцовки кој Стабаек и Бран

Селтик:mad:
Па матер да ви ебам ваша,дегени едни глупи....
3 ливчиња ми ебаа оваа недела...скоро 100 евра ми отидоа....
Во четвртокот со Сион,денес со Ст.Џонсон....:eek:
Ѓубриња едни грди,шкотски.....:tapp:...
Каков малер ме има затерано последните 10 ина дена чудо нешто....:tapp:

Винтертур - Волен. Гледам се шири нешто за прелаз 1-2, ама не јауплатив. Гледам на полувреме 1:0, 60 мин. 1:1 и се решив а ја изиграм онлајн на нешто поситни. И ставам 3 евра на унибет за 3.5 квота и си чекам. 90+ 1:2. Отварам пак унибет и нема плус пари, го гледам бетслипот, сум ставил на Винтертур:tapp::tapp:. И така денов ми беше невиден малер, нервози за џабе па уште и ова...

Денес ме бутнаа Рејкјавик - Стјернан 3+ ...малер си е малер..се научив веке на паѓања и не ми е мака уопште..

Спартак Москва. :tapp:

Значи после водство од 2-0, после оние шанси кои ги имаа и не можат да победат. Глупаци!

Ма 100 години по ред Ѕвезда да биде шампион !!!!!!!! Не ми е јасно од 10 зицери кај се фатив за најмалата и јас, а Партизан не може некои аматери од Ирска да победи. 1-5 да дае Господ да изгубат у продолжение. Ебате сврбите гнасни :tapp:

Партизан и Работнички го*на. Партизан 1 Работнички НГ. Колку само глупав гол постигнаа Работнички но комент

Рома да умрат , нека се обесат со тој американецот и со луис енрике за цицките на волчицата . Никад титула да не видат

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom