Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
БОожеееееееееее ЊУКАСЛ ГОВЕДА... 3-0 3-3!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене нешто слично ми се има десено, за малку ќе умрев од нервоза. Чикаго против Њу Џерси играа, ги имав +10 (на пр, не се сеќавам точно колку беше) а водеа со 11 на пола минута пред крај. У напад Њу Џерси, даваат кош за -9. Изведуваат Чикаго на брзинка, еден му ја фрла топката на Роуз кој беше сам пред кошот на Њу Џерси, немаше НИКОЈ до него, човеков не даде кош, си ја тапкаше топката додека не заврши утакмицава.Вчера ми се случи трагедија...ја пишав сингл партизан кошарката против хемофарм хендикеп 7,5 на полувреме и едно минута пред крајот на полувремето имаа 9 разлика и напад....и под необјасниви околности ја изгубија топката примија кош и имаа уште 15 секунди за напад каде не се обидуваа да постигнат кош како за инает за мене...и на полувреме натпреварот завршува 37-30 и за еден проклет кош јас вчера паднав болен!
Србија одбојка
На Давиденко стариот прч не му е прв пат да ме заебе..Вердаско - Штепанек - 40.5+
Томич - Давиденко - 39.5+
Возниак - Захлавова - 21.5+
Јанковиќ - Мартинез - 20.5+
Мартич - Кинг - 21.5+
Тоа е тоа..Јужни - Монако - 1
Вердаско - Штепанек - 1
Алмагро - Ниеминен - 1
Мирза - Разано - 21.5+
Долгополов - Гонзалес - 1
Федерер - Кукушкин - 1 хенд.
Цонга - Соеда - 1 хенд.
Иснер - Махут - 1