Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ајакс fucking Ајакс......:nerv:
Дрва неделкани....:violent1:

Пазете го ова сеа...
Ajax 1X 1,15 (0:1)
Leverkusen 2+p.p. 2,55 (1:1)
Porto 2 2,60 (0:1)
Benfica 2-3 2,00 (2:1)
Miami 1 1,95 (94:88)
Del Potro 1 1,20 (6:4 6:0)

100 - 3570

Мајката у пичка да им ја ебам на сите до еден, племето скапано од кај што никнаа да им се скроти...све да им ебам у пичка, како може да немам среќа да ме ебе 1,15:zid::zid::zid::zid::zid::zid:

AC Bbilan ме заебаа у средата.. за 20 денари уплатив едно сиромашно ливче со добри коефициенти, сите ги погодив освен кутрите.. па и ја превише очекував, да им даат 2 гола на Тотенхем...

AC Bbilan ме заебаа у средата.. за 20 денари уплатив едно сиромашно ливче со добри коефициенти, сите ги погодив освен кутрите.. па и ја превише очекував, да им даат 2 гола на Тотенхем...

Дај боже Билан никад пари да не ти донесе! :baeh:

Кај ја видов Свонси,Господ да ме оќори,ти ебам екипата ти заебам,игра за директен влез во Премиер лига губи од тим кој не се бори за ништо.:tapp:

Кај ја видов Свонси,Господ да ме оќори,ти ебам екипата ти заебам,игра за директен влез во Премиер лига губи од тим кој не се бори за ништо.:tapp:

синче , незнам дали знајш ама свонси не смее да влезе во премиер лига

Новара третпат во последните 5-6 недели ме паѓа. Ја фаќам Баерн и Висла 1-1, Манчестер 1, Ланели 1Х и Динамо З. 2-2 и овие не успеаа гол да дадат.

За 5150 ме рокна Интер, немам среќа веќе јас...

Раонич
Џиралдо
Интер

Штурм
Реал
:toe:

Денес ме бутна Генк за 2000, све е ненормално...

Waregem - St.Truiden X за 8000денари. :nerv:

Педерите Вердер да даде господ да испаднат од лига

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom