Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Е мн среќа има копачка да, че си ги испустел ако си фател :)))))))

Не сериозно то шо си го играл ти е игра на среќа, ко лото или бинго. ГГ играта е мадина голи во тетрапак. Одкај ти знајш дека на утакмицата ќе си дадат тимојве по 1 гол или па ќе заврши 0:3? Типувај си по твое 1 х 2 ....

Е ајде колкав процент луѓе вчера мислеа дека Ајакс можи да тепа? Повеќето ја типуваа 1, а најчесто 3+ Да очекуваш и Андерлехт да дај гол е сосема реален тип кој би го изиграле преку 90% луѓе.

Браво за тој шо ја отворил темата....
Таман тема да си ги споделиме маките...:violent1:...
Да не спамираме во другите теми...
Да не се навраќам на стари рани(премногу се)...секоја недела барем по 2,3 ливчиња имам каде шо ме паѓа по 1 утакмица)..ќе си кажам само за оваа недела шо измина...
Прошлото коло...
Барса за 1000 денари.....(а фаќам двојки на ливче со над 2.50 коеф..,Наполи и Лион)...:kesa:
Во неделата-Клајстерс,грдосијата....:tapp:за 3500 денари...си ги имав спремено утакмиците...Селтик,Реал 2ки,и Фенер 1 за понеделникот,таман 4 коеф за 1000 ден уплата.....и кој :bip: ме натера да пуштам порака на мобилен на онаа страната со СМС типови...и ми ги пуштаат демек сигурни Клајстерс и Содерлинг...:kesa:ај Содерлинг влезе некако,ама оваа кравата гнасна изгуби....:kesa:
Ум за друг пат...Тенис на ливче со голема уплата-НЕ....
Вечерта ме паѓа ИНТЕР на дупла шанса X2 со Јуве:shok:,на две ливчиња за вкупна добивка од 5500 денари,сеуште не ми е јасно како можеше Ето да го промаши тоа ЗИЦЕРИШТЕ......:kesa:
И понеделникот шлагот на тортата....:pop:Челзи,играм дубл Фенер и Челзи...и ме паѓа Челзи за 3000 денари..:pred:...
Вчера Бешикташ за 1300 ,играв на голови од 0-2,ги избушија....
Значи овие Бешикташ се чудо,играј ги 1,0-0 ќе замрзи резултатот,играј на голови ќе се истурат....:violent1:...

Да се надеваме дека во новото коло ќе немаме толку МАКИ да споделуваме...:ija:

Оксер бе земја да нема да ве закопаат.

Оксер бе земја да нема да ве закопаат.
Матер да им ебам. Ме кутнаа на едно ливче, па за да не а играам гронинген 2-1 сингл ја сврзав со Баерн и Оксер. Ако испадне Гронинген...

Палермо ме сјеба за 1500, пизда и матер гг ја играв.

Оксер, да би лајна јаделе, да испаднат, дај Боже.

Валенсија :toe:
Патриотски 1 ги стаев и ме паднаја. А шубоо си влегоја Торино, Хамбург и Бирмингам...

ЈЕБЕШ!!!
На два тикета по една утакмциа!!!!
Каен 1!!!(до 80 беше 2-0)
Лас Палмас 1 (од 30 играа со играч помалце):tapp:

Ах бе Гронинген..дрва едни....:nerv:
Рода губи од кој стигни на гостувањата во последно време...сега Гронинген го гази со 3-0...:bip:

П.С.
Ќе заборавев..
Да ти ебам Цеље местачите....
Какви само игри прават со ова кладилниците чудо нешто..
Сомнителна утакмица...
И првата утакмица во Полска имаше вакви матни работи..
Прво коефициентот..од 1.30 за победа на Киелце,вртоглава се крена на 3...а на Цеље падна на 1.50..
И ова секако се случуваше пред самиот почеток на мечот...
А денес добро не одбработија:sekss:,среќа шо имав мал влог денес...
А и Гронинген ќе ме паднеше на ливчето,така да исти :bip:..
Сепак ум за друг пат...ракомети СО СОМНИТЕЛНИ КОЕФИЦИЕНТИ пишење НЕ....:jaj:
Посебно не кога се работи за Цеље....МЕСТАЧИ НЕВИДЕНИ....

Денес кој поклон ни дадоа во Хановер дури 2.2 ама бадијала кога Валенсија ме сјеба потполно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom