Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
^Да работиш во кладилница треба самиот да знаеш дека си изложен на голема опасност :pos: посебно кога ќе има неповолни резултати. :pos2:

Еве што ливче имав:

Altach - St Andra 2-1 (0-1) 3-1
Aue - Oberhausen X-1 (0-0) 2-0
Kayserispor - Besiktas X-X (0-0) 1-0
Le Havre - Nimes X-1 (0-0) 0-0
Ravvena - Allesandria X-X (0-0) 0-1
Napoli - Milan X-2 (0-1) 1-2

Уплата: 150.

Имав систем 3/6. 2 фатив, првата со 30коеф. Бешикташ прима гол во 91 мин и ме паѓа. Равена прима гол во 90 мин, ме паѓа. Ле Авр имаа еден куп шанси во второто полувреме, не дадоа гол. И како после да не се нервирам? :tapp:

Еве што ливче имав:

Altach - St Andra 2-1 (0-1) 3-1
Aue - Oberhausen X-1 (0-0) 2-0
Kayserispor - Besiktas X-X (0-0) 1-0
Le Havre - Nimes X-1 (0-0) 0-0
Ravvena - Allesandria X-X (0-0) 0-1
Napoli - Milan X-2 (0-1) 1-2

Уплата: 150.

Имав систем 3/6. 2 фатив, првата со 30коеф. Бешикташ прима гол во 91 мин и ме паѓа. Равена прима гол во 90 мин, ме паѓа. Ле Авр имаа еден куп шанси во второто полувреме, не дадоа гол. И како после да не се нервирам? :tapp:

А оти на пример не ја изигра само Алтач 2-1 за 150 :)? Ја искрено не ве сваќам кога утакмица со 30 коефициент ја врзувате со други утакмици... то ми е најбезвезната игра шо можи да биди !!

А оти на пример не ја изигра само Алтач 2-1 за 150 :)? Ја искрено не ве сваќам кога утакмица со 30 коефициент ја врзувате со други утакмици... то ми е најбезвезната игра шо можи да биди !!

Е оти де? Првин мислев да ја одиграм само неа, ама на пат кон кладилница се премислив. :tapp:

Врти сучи ова францускава лига само на голови се игра.И тоа све од 0-2.
12 од 20 екипи немаат 3+ на пола од мечевите
Шпанија 1 13/20 над 50% од утакмиците завршиле со 3+
Англија 1 12/20 над 50% од утакмиците завршиле со 3+
Германија 1 17/20 над 50% од утакмиците завршиле со 3+
Македонија 2/12 имаат 3+ одиграно на повеќе од 50% од утакмиците.
Што значи наша и Француска лига плачат да ги играш од 0-2.

Од кај да знае дека баш неа ќе ја фати од 6 те? Затоа постои играта со услов, за да ставиш неколку меча со голем коефициент и да успееш да го фатиш условот.

Од кај да знае дека баш неа ќе ја фати од 6 те? Затоа постои играта со услов, за да ставиш неколку меча со голем коефициент и да успееш да го фатиш условот.

Како шо можиш да забележиш само таа му е 2-1, со 30 коеф. другите му се Х-1, Х-Х, значи ... ?

Ако се разбираме шо сакам да ти кажам.. :)

за викендот лион ме заеба за 20000 ден. имав систем 1/3 1/3 1/3 а лион ми бесе фиксна.у системот фанав 2/3 1/3 и 3/3 и горе лион:tapp: барем да ми беше со време флезен системот да можев да а бранам. сеа ке навивам да испаднат ваа година од лигата:jaj:

Атлетико Мадрид го чекав последен за денес! АМАН -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom