Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Милан ... :mad:@@@@@@@@@@@@@@@ неарна работа 1-1 :mad:
--- надополнето: Nov 1, 2011 8:35 PM ---
елелелел не е нормално ова ... преска Милан само , сеа Челси аууууффффффф еј !!! НА ОДБРАНБЕН ИГРАЧ МУ ДАВААТ ПЕНАЛ ДА ИЗВЕДУЕ :mad: ДРВА -.-
Е што те зезна Челзи?

Ти ебам ботската екипа ти ебам, секогаш тепа една и после се сере, затоа и нкогаш не стана тим.:mad:И тој Венгер што ги чува на клупа, а ми игра со црнчуги.Све женско дома.:drk:

Dortmund 1 (y)
Sampdoria 1 (y)
Barnsly 3+ (y)
Midlesbro x2 (y)
Monagan 1 (y)
Aldersot 3+ (n)
Sautempton 1 (y)
Salzburg (hokej) 1 (y)
Jyp(hokej) 1 (y)
Trinec( hokej) 1 (y)

uplata 100 dobivka 8212

Англичаните кој може друг,Челзи и Арсенал... посбно овие вторите газат во Саботата сеа еден скапан гол неможат да дадат.

Порто х2 ја имав еј
Ќе се убијам на 2 ливчиња за 5500
Сампа
Дортмунд
Барса
И порто
Ќе умрам

на челзи му даваат 5 голови а на умрените марсеј неможат гол да дадат ебам ти екипа посрана ебам ти ....сите на гробишта

Порто х2 ја имав еј
Ќе се убијам на 2 ливчиња за 5500
Сампа
Дортмунд
Барса
И порто
Ќе умрам

Абе пишав и во тип на денот.. Апоел 1 или 1х.... ја изиграв јас сингл 1.

Изгледа не сте свесни колку се јаки а Порто не е то шо беше. И друго Апоел секако ги поминува групите

БИНФИКА ........... ААААААА КРВТА НИВНА да им е*ам се !!! све по список , цел тим децата наназад да им идат КРВТА НИВНА !!!! :mad: :mad: :mad: :mad:

Кон честитката, никад да не заиграат во ЛШ веќе!!!

Е коа ќе ме зезне само Манчестер најмногу се нервирам 1&3+ ги имав, а ги фаќам Сити 2-2, Баерн 1-1&3+ и Ајакс 1-1 и Интер 1. Уште коа го дадоа првиот си ја заокружив ја, али тоа е, а и баш одамна немаа дадено многу голови.... За 3 800 беше,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom