Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
48257103_278225476215336_5175943488742621184_n.jpg

Од 51 минута 1-1 мамата ваша швабска..

И ај да ја затвориме годината со тикетов од вчера, за да се се сврзат три ливчиња по ред со една :)
upload_2018-12-31_15-44-4.png

Standardno dno dno dno. Si pravam eden ubav tiket i dodavam uste edna vo zivo, i normalno samo taa me ebi.
Ke ja cekav uste Brazil 1 so 1.14 koef (zicer na denot) za 550€ :facepalm:
Screenshot_20190117-072734.png

Бруко една,од Попирин губиш бе све ти ебам! Освен сервис,друго ништо нема.
На 4-4 4 брејк шанси,наредниот гејм уште една и на крај 5-7.На сервис (5-6) почна со дупла грешка,прва на натпревар,потоа два пати во аут и в мрежа.Го искрши рекетот на 5-6,јас помислив сега ќе гази ,а тој беше згазен. Втор сет во една минута го изгуби гејмот,изгледа како да е помирен со пораз..не му се оди.Мртов ладен

14 поени по ред Попирин мајката в пичка да ти ја ебам .. еве одма 3 брејк шанси и ќе го изеде немиен :boksix::boksix::boksix::boksix:[DOUBLEPOST=1547713149][/DOUBLEPOST]Ги спаси сите три брејк шанси,ама џабе..не му се игра,има проблем со умот.Сега бараше тајм-аут,подобро да предаде.

Сите сервиси во средина,ниеднаш по линија.Само префрла,колку да се рече дека сервира.Послабо од Бренгл сервира.

Пак спаси три брејк шанси.

Има нешто проблем,ама нема да предаде.Така ме заеба Киргиос 4+сета,а цел натпревар јадеше лајна дека не може да игра,дека го боли коленото и што ти ја знам.Педер гнасен

Пак пропушта шанси и пак го продава сетот.На 4-4 дјус јас да бев,ќе го земев поенот.На 4-5 има 40-0,јаде три винери по ред,в мрежа и потоа во аут.Не му се игра,лазе по теренот.

Ама не предава копиљот,поставува европски морални стандарди.Све да ти ебам!!!

1 ас во два сета,мајко моја..Брука невидена,на земја повеќе прави

Последно уредено:
received_348510002411524.jpeg

Денис Смит вчера му текнало да се врати у тим

ГРОБОТ, ДЕЦАТА, СЕМЕЈСТВАТА, ЖИВИТЕ ДА ВИ ГИ ЕБАМ ФИЛКИР. Два пенала ми утнаа еј, дабогда субината на Чапекоенсе ја доживеете ЦРКНЕТЕ[DOUBLEPOST=1548283301][/DOUBLEPOST]
ГРОБОТ, ДЕЦАТА, СЕМЕЈСТВАТА, ЖИВИТЕ ДА ВИ ГИ ЕБАМ ФИЛКИР. Два пенала ми утнаа еј, дабогда субината на Чапекоенсе ја доживеете ЦРКНЕТЕ
Мала криза и одма јадам гомна. Се шалев деца мои.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom