Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сум играл и ја на ситни пари ама волку плачење за 400 денари не се исплати.Ај да ми олесни малце..
Доаѓа другарче сабајле и ми вика Дамевски ми прати зицери на денот, 100% сигурни утакмици ова она ги лупам на 1000рче.. А знам дека не е глуп другаров и од прилика знае шо праи, па си викам и онака вчера фатив ќе се уфрлам и јас.. Јесда уште од старт кога ја видов факин Нанси што ме има бутано 4 пути до сеа една фобија страшна ме фати, али си викам ајде слаби се овие.. Го лупам на 200тче и како по обичај, Нанси ја ебе работата пошто стаив поише од 20 денари на нив нели..
Си викам ајде, да си имам и уште едно 1-2 ливчиња за бекап у случај Нанси да сакаат аналка да ми напраат, па го пишуем второто.. Другарчето се уфрлуе од позади, турај ги Селта играат против едни од последни на табела, ќе тепаат 10-0 денес. Си викам што ќе ги ставам, и онака имам више 5 утакмици стаено, една поише само проблеми може да напраи.. И да. СЕЛТА СО ЕБАНИ 89% ПОСЕД И 69 ШУТА КОН ГОЛ ИЗГУБИЈА. ПА САКАТО ПЛЕМЕ ВИ ЕБАМ БАБАМИ СО ДУПЛИ ОЧИ И БАСТУМЧЕ 2 ГОЛА ЌЕ ДАДЕШЕ. Да даде Господ утакмица да не тепате до крај на сезона. Не дека се работи за големи пари или незнам што, ама кој стрес ми го дадоа после супер поминат ден ми иде да се фрлам од тараса.
И да, на 1 минута пред да искочам од копашка го пишуем следново:
Fc Oss 1-1 3+
Porto 1-1
Bayern ATX
Fener 2
Го уфрлуем на 20 денари (27 коефициент), и си помислувам дека ова попрво гром ќе ме удри дур седам у скривалница него да испадне. И да, ОВА ФАКИН ИЗЛЕЗЕ ПОЛЕСНО НЕГО БИЛО ШТО ДРУГО ГОРЕ. Фамилијата.
Се согласувам!Сум играл и ја на ситни пари ама волку плачење за 400 денари не се исплати.
Ова беше во петокот.. Одиме сега, вчера пишувам ливче:Нанси 2+
Лавал 2+
Ним 2+
Оксер 2+
Ле Авр ГГ
Ленс 2+
Ос ГГ3+
Емен 3+
Баерн 2ка
Тоа е, мора една да те ебе и крај. 100 да изиграш пак 99 ќе испаднат, само за една да заебе и да ти е мака после.