Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Да ви еб*м се германски педери! Хамбургер в г*з изеб*ете се..

Волфзбург чист зицер промашија т.е Виериња го погоди на еден од Франкфурт в нозе иначе голот празен беше.После некоја минута фаул без врска на работ од шеснаестерецот направи Хасебе и Мајер со глава им го пикна и тоа три играчи слободни си беа,значи тука немаше шанса за промашај.После добива црвен Жосуе без никаква потреба и од фаулот набацува Франкфурт и со два потези им лупаат гол.:facepalm::mad:

Кога јас ќе фатам кладилница????..Гетафе мороните не успеаа да ги победат Осасуна со играч повеќе..еј ОСасуна што се сите по 38 години и што неможат да одат и тоа со играч повеќе...нека исцркаат сите до еден..какви морони

Од кај да почнам.

Стоук-Евертон 3+ за 10 000 денари добивка со Јунајтед 1&3+ и Кајзерслаутерн 1.
Лацио-Интер GG за 14 000, со Монпеље 1 и Шалке GG на ливче.
Wotford GG3+, со Кристал Палас GG3+ и Хул 1 за некаде 9-10 000.
Лечестер 3+, со Мидлсбро 1 и Манчестер 1 за некаде 8 000.
Кардиф 1&3+ со Норич 1 и КПР 1 за околу 10 000.

Ги нагазив сите мини колово освен Шалке.

Од кај да почнам.

Стоук-Евертон 3+ за 10 000 денари добивка со Јунајтед 1&3+ и Кајзерслаутерн 1.
Лацио-Интер GG за 14 000, со Монпеље 1 и Шалке GG на ливче.
Wotford GG3+, со Кристал Палас GG3+ и Хул 1 за некаде 9-10 000.
Лечестер 3+, со Мидлсбро 1 и Манчестер 1 за некаде 8 000.
Кардиф 1&3+ со Норич 1 и КПР 1 за околу 10 000.

Ги нагазив сите мини колово освен Шалке.

Аман бе човек .. тури тии ливчиинта да видаме шо уплата си имал ... страшни суми кажуваш тука

Аман бе човек .. тури тии ливчиинта да видаме шо уплата си имал ... страшни суми кажуваш тука

Второто ливче ...
51173372.jpg

Screenshot_14.png

кој малер сум значи......во комбинација беше Леверкузен 0-2,ама ја згрешија в кладилница ја запишаа Мерсин 0-2....ај реков така требало да биди,изгледа самите ќе ме направат добитен.........ама не бееееееее,к`сметот не знам кај е залегнат негде........

Псв се женско да ви ебам у фамилија, ни ГГ3+ ни 2>1
Ај у пичку матер бе

Сите се жалите од фудбали .... НБА не ве ебат бе ? Мене мамата ми ја ебаа ....

THIS IS NOT HAPPENING
THIS IS NOT HAPPENING
THIS IS NOT HAPPENING
THIS IS NOT HAPPENING
THIS IS NOT HAPPENING
THIS IS NOT HAPPENING

Пишувам четири утакмици од Спорт лајф со по 1.15 - 1.20 коефициент за да дуплирам 2000 во 4000. После отварам билтен на Копачка, гледам таму Милан 1.25 а во СЛ 1.20 и си викам ќе ги уплатам во Копачка, повеќе добивка ќе имам. Идам во Копачка, ја нема Фуше Берлин (ракомет) во билтен. Ај си викам ќе ставам друга место таа, да не се враќам во СЛ. И ја ставив Челзи Х2 со 1.18 коефициент.. И ЧЕЛЗИ ИЗГУБИ, НОРМАЛНО.

Доста е, моја нога во кладилница никад више. Требаше да пресечам уште пред година дена кога промашив 1.03 коефициент ама ни сега не е касно. ТОШО МАЛЕРОТ МОЖЕ ДА МИ ГО ПУШИ КУРОТ, ЈА СУМ НАЈГОЛЕМИОТ МАЛЕР ТУКА.

Фала ти Боже што досега не ме удрило гром.

Витесе во 92-ра, зошто Господе, зоштооооооооооооооооооо?!?!?!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom