Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
А бе Бонучи, КОЊ да те Е*е, сам пред гол, од голман изнудуваш Пенал и потсмев од целиот свет...

img20121210011911.jpg

Ова второво, нема што да се жалам, идев на ризик...

img20121210011937.jpg

Не се гледа, се работи за Бетис одигран и фатен GG3+, Депортиво да даде гол, и фатен Леверкузен Tim2 2+ ...

Штета, ке крунисав перфектен викенд.

и ти ко мене брат, по 1000ки маваш :D . јас овој викенд се на се 6000 уплата, 15000 исплата и конечно го скршив малерот од месец дена без добивка . :D

Реков дека нема да има многу голови ради никаквите временски услови и терени...

Screenshot_18.png

турската се одложи,а Село Бруклин се погрижи да не се опарам :tapp: преку таквото и од фудбали па и ова НБАата драпа на невидено

Србинките + 47.5 ги чекав ....27 на полувреме имаа ...шиткачи ..

Нба не играм више никад ...задњи 5 дена секој ден ме ебе по една екипа на кошеви за тачно 0.5 коша - ме тера да верувам дека намерно ги местат така ама ај ....ќе речеме лоша среќа моја била ....

Валенсија 0-2г
Ница 1
Лузана 2 (Хокеј, моментално води)
Андерлехт ГГ3+ :гомце:
----
Моментално и на Арсенал пајџам...
Џупци мамето.
--- надополнето: 11 декември 2012 во 22:34 ---
Вака...Венгеру снобу глупчо еден.. се купува онакво сукало за ореј туркање ко германецон, се купува онаков џуптин и коњ ко жервињо, се игра онакво недоквакано детиште ко Рамзи и дали знајш да тепаш еднаш во овај смрден куп до 90мин.. џупци едни пцојсани никош титула да не видите ...сите играчи во Сити да ви замина и по 5 гола да ви даваат!
Сеа знам дека 1-4 че тепате на продолжение :mad:

Арсенал 3+
Абе титула никогаш да не видите, умрени едни...
Венгер бе оди пензионирај се и вработај се воспитувач во некоја градинка да ти ебам стопанката

ПСЖ 23+ ( 3.15)
Сандерленд 1 ( 2.05)
Лил 1 (1.90)
Модервел 1 (2.45) :гомце:
до кога?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom