Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Манчестер на 2ра најглупи екипи, посебно Сити 0-2 губат! тоа е кога цел свет ја играше дека ќе помине :tapp:

На Манчини и на цела екипа све што може најлошо да им се деси !!!

Ја чекав Сити за 7600...
Добро е шо ми текна со време,па си ја покрив во Бет Сити,3.96 беше x2..па барем не сум зијан овие дена.....
Манчини дебилу да ти се помочам во тој шалот од 5 метра шо го носиш...
Да се задавиш со него,клошару еден....
Неинтелегентно суштество,класичен тренер-дебил...
Еден куп пари му се на раполагање,наместо да прегази се во една ваква лига,тој кутриот понижување му било да игра во ЛЕ.....
Дрва едни....никогаш нема да бидите голем тим...
Од Спортинг да губиш 2-0 на полувремееееее,па тоа нема да си го дозволи ни Леириа,последно пласираната екипа во Португалија,напротив тие дури нема ни да изгубат од екипа како Спортинг,камоли да примат два гола за едно полувреме...
Море Мрш таму глупи дебилни Англичани...

Васлуи ги имав 0до2 овие 2-3 се распукале :facepalm:

Цел пат до кладилницата се мислев :
џокович - алмагро . со предност на алмагро од 5.5 гема да стаам , или +19.5 во гемови. разликата е тоа што со 6-4 6-3 ја фаќаш со хендикепот , а со 7-5 6-2 , или 7-6 6-1 ја фаќаш на +гемови. викам ајде бе , нема ваљда толку малер да сум баш 6-3 6-4 да заврши . Погодувате колку заврши мечот , нели ?

и одма сити прави пресврт откако ме збесна мечов . :mad:

фааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааак !

Па овие не се нормални бе....:D
Пазeте шо ми се случва....
scaled.php

Сити дрвата ја вртат:)Вредеа "благите критики"кон тренерот со шалот:гик:
А да не биди се како шо треба се погрижија заборчените до гуша Грци.....другото ливче шо веќе го имав заокружено ми бега,и то кој друг ако не педерите...:pos:
Ги имав дека ќе одат понатаму:pos:
Грк ако не заеби кој,ако ја немаат наместено за пари,се бива од ГРК...:гик:
scaled.php

И после ќе речи некој дека требало само знаење за комар,абе се е среќа(или поголемиот дел),да те погодат утакмиците треба,ако немаш среќа џабе......

И мене јута ме заеба мамицата нивна смрдена никаква..ги изиграв сингл 99-99 ми завршија и тоа водеа 8 разлика на една минута до крајот и дозволија онаа тенгалото петкович да му даде 8 коша..не е можно ова..и нормално на продолжение си победија а 2 минути немаа кош дадено на крајот..гадна екипа господе...

Clermont-Istres 2-2 а ја имав 0до2
2 гола паѓаат во 90+.....

Добро бе до кога само по една ќе ме заебува на ливче бе до кога! Да ти ебам среќата што ја имам! Поголем баксуз од мене НЕМА!
Сега трабзанспор ја имам 3+ 1-1 завршува! да им ебам шугавите!

Ах бе Реал ццц ем ги заокружи сигурна победа имаат а они гол примаат во 80 мин :tapp:
P18-03-12_13.17[1].jpg

Гимареш гг
Наполи х
Барселона б 1
Реал х2
Лил 1
Стеауа х2 :mad:

А за да ми биде уште поголема мака, прво ми го уплаитија на грешка стеауа 1, а јас ја преправив! Ми иде жив да се изедам!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom