- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Да не сакаш и ти да почустуваш како е ?
Не се пикај кај шо не те бери ти кажувам сериозно ... ајт сеа гитла

Оф леле, навистина секој има пристап до интернет this days...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не сакаш и ти да почустуваш како е ?
Не се пикај кај шо не те бери ти кажувам сериозно ... ајт сеа гитла
Хахах недела е денот кој треба да го празнуваш затоа што и самата држава воведи таков ситем во кој државните институции а и сите приватни институции имаат забана за работа во недела ( ако работат најкасно до 12-13 освен индустријата од која сите зависат )... Кој очигледно го почитува системот јас или сите тука ? Хахах а 10-тата нема врска
затоа ....
5. Почитувај ги таткото и твојата мајка за да ти биде добро и да поживееш долго на земјата.
П.С Дај поштеди ги твоите и немој да создадеш исрод/мамут за да не биде како тебе![]()
Ај прочитај ги овие ...
http://www.facebook.com/pages/10-божји-заповеди-/128506643849480
И ни ти ни кој било тука неможи мене да ми го смени системот или погледот кон она веќе што е зацврстено , позицирано и со љубов креирано ...
Прочитај ги овие за некој или пак за СЕКОЈ случај![]()
И ти ова го дефинираш дебата .... lol !!! Слеп си озбилно ?Каков елоквентен контра аргумент.I rest my case.
Уште кога ти го видов никот знаев дека дебата со тебе не може да се добие, не сите имаат таков тип на имагинација и способност за реторика.
Уште да ја нагласиш љубовта во заповедите....
Ај провери кој е аддминистратор или основач во општа смисла ...10-те заповеди наместо во Писмото негово ги бараш на фејсбук?!
А таму гледам разни измислици и глупости, сериозни богохулија.
Си зедов за слобода да видам на кои теми пишуваш и немам убави вести за тебе, синко...
Кладилници (комар) и секс (блуд без да биде соодветно благословен со брак) па уште и кондоми некакви (бесцелно сеење на семето, грев!) а претпоставувам и самоблуд вршиш и лажно сведочиш...освен тоа во постовите се забележува и возгордеаност без некоја особена причина, што е грев смртен...
Бегај што подалеку од Писмото бидејќи твојата македонска православна душа (према изјаснувањето на пописот) е осудена на вечни маки.
Во пеколот.
Немам намера да ги менувам твоите погледи, само те упатувам кон Зборот негов и покајанието како единствена работа која може да те избави од тешките гревови во кои го живееш животот.
Атеистите побрзо ќе влезат во царството божје од тебе, опрај се синко дури е време...
Атеистите побрзо ќе влезат во царството божје од тебе, опрај се синко дури е време...
Хахах недела е денот кој треба да го празнуваш затоа што и самата држава воведи таков ситем во кој државните институции а и сите приватни институции имаат забана за работа во недела ( ако работат најкасно до 12-13 освен индустријата од која сите зависат )... Кој очигледно го почитува системот јас или сите тука ? Хахах а 10-тата нема врска
затоа ....
5. Почитувај ги таткото и твојата мајка за да ти биде добро и да поживееш долго на земјата.
П.С Дај поштеди ги твоите и немој да создадеш исрод/мамут за да не биде како тебе![]()
А ти овде тврдиш дека некакви политичари и чиновници кои донеле закон да не се работи во недела наместо во сабота се поголеми од Бога??? И треба да ги слушаме нив, наместо Него? Какви се овие богохулни изјави, каков е овој сатански испад?
Отиде уште една душа...
Ќе збориме после пописот ... немам време да се расправам со единствените изроди во македонија ... Кај што сере мачорот не ,,чепкајте "![]()
И јас така мислам, му нема спас. Ќе се крчка во огненото езеро до крајот на вечноста, додека мали демончиња ќе го поттурнуваат со вилите...
Хахах а 10-тата нема врска
Овде гледам само еден Изрод. Поган на јазик и кој не почитува ни правила ни закони. Тоа со мачкината задница ти е изгледа добро позната. И убо велиш неко помине пописот не цитирај никого.Ќе збориме после пописот ... немам време да се расправам со единствените изроди во македонија ... Кај што сере мачорот не ,,чепкајте "![]()
Се дрзна и да тврди дека не важеле заповедите...
Ова е премногу дури и за декларирани христијани, јас апелирам на некој припадник на конфесијата кон која припаѓа барем на форумов да се изјасни на што спадна нивната “вера“ со вакви испади достојни само за рогатиот.