Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
кај да те викнат?

Па мислев за попишувач. :)
Автоматски споено мислење:

Сигурно има аплицирано за бугарски пасош, па чека за таму.

Да ти кажам искрено од лупање во гради дека си горд македонец а те дупат сите, читај мито и корупција, односно ако немаш пари и врски овде во државичкава наша си никој и ништо така да.. ништо чудно и да имам подадено, откај знаеш. :)

Да ти кажам искрено од лупање во гради дека си горд македонец а те дупат сите, читај мито и корупција, односно ако немаш пари и врски овде во државичкава наша си никој и ништо така да.. ништо чудно и да имам подадено, откај знаеш. :)
ме боли кур што си направил, ако не знаеше нема македонци, вие сте северџани.

Е има и такви ликови, ќе се пише Татар за да купи Пунто од 450 евра и после чека да го примат во Комуналец или па да попишува :cool:

Абе јас се извинувам шо пишав на темава едно општо прашање дали некој знае, ама да ви се плукнам во тоа однесувањето и егото и тоа некое шо си го имате во глајте. Ајде бркајте работа. :D

Абе јас се извинувам шо пишав на темава едно општо прашање дали некој знае, ама да ви се плукнам во тоа однесувањето и егото и тоа некое шо си го имате во глајте. Ајде бркајте работа. :D
Javi se kaj Robert na utrinska, moze on ke ti kaze.

Да се буниш против попис, демек ти се загрозува здравјето, а од друга страна се возиш до работа и од работа до дома, во градски автобуси каде луѓето се начичкани еден до друг, да седиш во преполн задимен ресторан да јадеш и пиеш...е стварно не го разбирам овој наш народ, само за "бурек јадење" го бива.
Ако се плашиш од попишувачите, седи дома, не виси цел ден во кафичи и молови:mad:

Последно уредено:
Да се буниш против попис, демек ти се загрозува здравјето, а од друга страна се возиш до работа и од работа до дома, во градски автобуси каде луѓето се начичкани еден до друг, да седиш во преполн задимен ресторан да јадеш и пиеш...е стварно не го разбирам овој наш народ, само за "бурек јадење" го бива.
Ако се плашиш од попишувачите, седи дома, не виси цел ден во кафичи и молови:mad:
И после пописот lockdown? :)

Со една разлика што луѓево мораат да одат на работа и не секој има финансии за свое возило. Од другата страна, може да почекаат со фингирањево. Не се попишавме 20 години, сега треба.

Ај со среќа.
Може откоај ќе се омажиш памет ќе ти дојде.
Пу пу...не се мажам јас...туку ме чудат луѓево кои сакаат свадби да прават а од друга страна нејќат еден попишувач да го удостојат со 15 мин.
@Ilumious нема ништо на овој свет што не е фингирано, а за во оваа наша држава не треба ни моабет да правиме.
Но, да го оставиме пописот да се направи, оти освен процент на албанско население, многу други податоци ни се потребни за населението по други градови, села итд.

Со една разлика што луѓево мораат да одат на работа и не секој има финансии за свое возило. Од другата страна, може да почекаат со фингирањево. Не се попишавме 20 години, сега треба.

Не знам на народов како не му смета попис во време на пандемија. Навистина не ми е јасно тоа. На власта се знае зошто и се брза. Им ветиле нешто на нивните коалициони партнери и мора да исполнат затоа што им се тресе тлото под нозе. Ама овој Заев ја претера буквално во секој поглед. И верувам дека се повеќе народ ќе си заминува од државава како поминуваат годините. Никој нормален нема да остане, освен оние кои немаат друг избор и оние кои се партиски вработени и на државен товар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom