- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.775
- Поени од реакции
- 85.801
кај да те викнат?Дали има некој инфо кога ќе почнат да се јавуваат и отприлика да знаеш дали ќе те викнат или не?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кај да те викнат?Дали има некој инфо кога ќе почнат да се јавуваат и отприлика да знаеш дали ќе те викнат или не?
Сигурно има аплицирано за бугарски пасош, па чека за таму.кај да те викнат?
кај да те викнат?
Сигурно има аплицирано за бугарски пасош, па чека за таму.
ме боли кур што си направил, ако не знаеше нема македонци, вие сте северџани.Па мислев за попишувач.
Автоматски споено мислење:
Да ти кажам искрено од лупање во гради дека си горд македонец а те дупат сите, читај мито и корупција, односно ако немаш пари и врски овде во државичкава наша си никој и ништо така да.. ништо чудно и да имам подадено, откај знаеш.![]()
Е има и такви ликови, ќе се пише Татар за да купи Пунто од 450 евра и после чека да го примат во Комуналец или па да попишуваПа мислев за попишувач.
Автоматски споено мислење:
Да ти кажам искрено од лупање во гради дека си горд македонец а те дупат сите, читај мито и корупција, односно ако немаш пари и врски овде во државичкава наша си никој и ништо така да.. ништо чудно и да имам подадено, откај знаеш.![]()
Javi se kaj Robert na utrinska, moze on ke ti kaze.Абе јас се извинувам шо пишав на темава едно општо прашање дали некој знае, ама да ви се плукнам во тоа однесувањето и егото и тоа некое шо си го имате во глајте. Ајде бркајте работа.![]()
И после пописот lockdown?Да се буниш против попис, демек ти се загрозува здравјето, а од друга страна се возиш до работа и од работа до дома, во градски автобуси каде луѓето се начичкани еден до друг, да седиш во преполн задимен ресторан да јадеш и пиеш...е стварно не го разбирам овој наш народ, само за "бурек јадење" го бива.
Ако се плашиш од попишувачите, седи дома, не виси цел ден во кафичи и молови![]()
Нема потреба..после свадба можеИ после пописот lockdown?![]()
Ај со среќа.Нема потреба..после свадба може![]()
Со една разлика што луѓево мораат да одат на работа и не секој има финансии за свое возило. Од другата страна, може да почекаат со фингирањево. Не се попишавме 20 години, сега треба.Да се буниш против попис, демек ти се загрозува здравјето, а од друга страна се возиш до работа и од работа до дома, во градски автобуси каде луѓето се начичкани еден до друг, да седиш во преполн задимен ресторан да јадеш и пиеш...е стварно не го разбирам овој наш народ, само за "бурек јадење" го бива.
Ако се плашиш од попишувачите, седи дома, не виси цел ден во кафичи и молови![]()
Пу пу...не се мажам јас...туку ме чудат луѓево кои сакаат свадби да прават а од друга страна нејќат еден попишувач да го удостојат со 15 мин.Ај со среќа.
Може откоај ќе се омажиш памет ќе ти дојде.
Со една разлика што луѓево мораат да одат на работа и не секој има финансии за свое возило. Од другата страна, може да почекаат со фингирањево. Не се попишавме 20 години, сега треба.