Работи КИС 09 на виста, јас го користев.
Broo, Извини. Не мислев за овој програм. За програмот SpywareTerminator free. Дали добро работи на Vista. :nesum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Работи КИС 09 на виста, јас го користев.
Broo, Извини. Не мислев за овој програм. За програмот SpywareTerminator free. Дали добро работи на Vista. :nesum:
кис 09 + spyware terminator + trojan hunter - оваа комбинација ја имав и на вистата и се` си работеше нормално донт вори :helou:
luge daj pomagajte !!!!!!
rabotam na "Optitex 10" programa taa e za modeliranje arno ama deckite od Hrvatska od kaj sto ja kupime programata kazaa deka najdobro rabotila so antivirus "AVG" a so drugite ne se podnesuvala e sea na mene mi treba da mi kazete dali moze da si go instaliram i "Trojan Hunter" i dali moze zaedno da rabotat tie dve zaedno a ako pa nekoj ja znae ili ima "Optiteks10" neka mi kaze dali se dobri tie 3 zaedno da rabotat
PS.Fala od pozadi![]()
Па пробај, инсталирај и види како ќе се однесуваат трите програми. На тројан хантер имаш и онлајн гуард, ако сметаш дека не ти е потребен, тогаш вклучувај ја програмата единствено за скенирање. Така немислам дека ќе имаш некои проблеми![]()
Abe se ubavo ama sea ne mozam da ja najdam najde eden link ama od tamu ne mi ja simnuva ne znam so e problemo:uvo:
PS. mislam na Trojan Horse
А добар ли е AntiVirus-ов avast ???
- Кој го има пробано и нека репрезентира Yo :raz:
C:\resycled\boot.com POMAGAJTE IMAM KASPERSKY I SITE MOZNI ANTISPYWARE
Истиов проблем го имав и јас, и да ти кажам право касперски не ми помогна. Неможеш да отвориш ниту една партиција, така ?
А за тоа како да го средиш проблемот, пробај симни го нод32 од официјалната страна, апдејтирај, скенирај и бриши. Би требало да се реши проблемот
Ko ke sakam da otvoram C ili D mi izlegvit to i moram so desen klik da otvaram! A nesto imat nekoj dr nacin da go sredam to osven da pram so NOD? pozz